Esimene neist kannab nime Crystal Symphony, mis saabus Helsingist Tallinnasse möödunud ööl. Täna õhtul kell 19 suundub laev edasi Gotlandile. Laeva pardal on 572 kruiisituristi. Crystal Symphony pikkus on 238 meetrit.

Bahama lipu all sõitev laev sel kruiisihooajal enam Eestit ei külasta. Sügise veedab ta Vahemerel ning jõulud ja aastalõpu Lõuna-Aafrika ja Madagaskari sadamates. Crystal Symphony veedab järgmise aasta alguse Kagu-Aasias ning kevadel naaseb Vahemere äärde India, Seišellide ja Ghana kaudu.

Riiast saabus Tallinnase täna öösel ka 253-meetrine kruiisilaev nimega AIDAmar, mis seilab edasi Helsingisse alles kolmapäeva öösel kell 3.30. Laev on kümnepäevasel kruiisil, mis algab ja lõpeb Rostockis. Itaalia lipu all sõitev laev naaseb Tallinnasse 27. septembril. Kuni selle ajani sõidab AIDAmar mööda Skandinaaviat, külastades aeg-ajalt Rostocki ja Gdanski sadamaid.

Novembri teises pooles suundub AIDAmar Kanaari saartele ning veedab jõulud ja aasta lõpu Kariibi mere piirkonnas. Järgmise aasta 23. mail külastab laev taas Tallinna. Kruiisilaeva pardal on 2572 inimest.