Travely koondab oma platvormile kokku mitmete Eesti juhtivate pakettreisid ja lubab kliendil nende seast ühe otsinguga leida enda jaoks sobivaima. Portaalis saab võrrelda erinevaid reise, teha broneeringuid kui ka maksta. Lisaks saab ostudelt teenida boonuspunkte, mida kasutada tulevaste reiside tasumisel.

Kuigi Travely pakub täna vaid pakettreise ja sinna juurde kuuluvat infot, soovib idufirma hakata tulevikus vahendama ka hotelle ja lennupileteid. Samuti on kavas laiendada tegevust Eestist väljapoole.

„Nii maailmas kui Eestis eelistab üha rohkem kliente teha oma reisiostud mugavalt internetis. Kui hotellide ja lennupiletite ostmiseks on selliseid keskkondi mitmeid, siis Eestist algavate pakettreiside osas puudus seni ühtne ja mugav ostukeskkond, kus kliendid saaks oma võimalusi lihtsasti võrrelda. Rahvusvahelised platvormid ei suuda aga pakkuda kohalikus keeles kliendituge. Travely.ee loomise mõte ongi need probleemid lahendada ja tuua veidi innovatsiooni Eesti turismiturule. Meie ettevõtte taga on ka tugev finantsinvestor, mis annab klientidele täiendava turvatunde,“ ütles iduettevõtte Travely.ee asutaja ja tegevjuht Tatjana Arhipova pressiteate vahendusel.

Arhipova nimetatud tugevaks finantsinvestoriks on kinnisvaraarendaja Estmak Capital, mille suuromanik on Timofey Sukonkin.

Travely.ee asutanud Arhipova oli ise aastatel 2010-2021 Tez Touri tegevjuht.