„Laienesime Soome möödunud suvel, avades liini, mis läbib Baltikumi suuremaid linnu ja ulatub mööda rannikut Vaasani. Näeme, et Baltimaid Soomega ühendavad liinid on õigustatud, kuna inimestel on sealsete marsruutide vastu huvi ja reisijate arv pidevalt kasvab,“ kinnitas FlixBusi ärijuht Kamila Zalewska.

Selleks, et avardada inimeste reisivõimalusi ja tagada ühendus erinevate Soome linnadega, avab FlixBus uued otseliinid Tampere, Joensuu ja Rovaniemini suunal. Bussid väljuvad erinevatel marsruutidel kord päevas ning hinnad Tallinnast algavad 29,99 eurost.

Bussiliiniga saab sisuliselt sõita Poolast Põhja-Soomeni.

FlixBusi pilet sisaldab ka Tallinki laevaühendust Eesti ja Soome vahel. „Kahetunnise laevareisi ajal saavad reisijad jalgu sirutada, nautida tekilt maalilisi vaateid või kustutada nälga,“ rääkis Zalewska ja rõhutas, et bussi pardale saab kaasa võtta ka ratta. Ta lisas, et pileti Soome saab broneerida kuni kolm tundi enne bussi väljumist, mis võimaldab oma reise planeerida paindlikult.

Soomes peatuvad bussid vastavalt liinidele Helsingis, Tamperes, Salos, Turus, Raisios, Raumal, Poris, Närpes, Vaasas, Joensuus, Heinolas, Oulus, Kemis ja Rovaniemis.

Ärijuht lisas, et FlixBus plaanib Soomes vastavalt nõudlusele laieneda ning avada veel täiendavaid liine.