See saavutus tähistab airBalticu kõigi aegade suurimat reisijate arvu juunikuus Eestis. Sama kuu jooksul teostas lennufirma 765 lendu, mis tähendab 14% kasvu võrreldes eelmise aasta juuniga.

Martin Gauss, airBalticu president ja juhatuse esimees sõnas, et reisijate arvu poolest jätkab firma positiivsete arengute lainel. „Sellele kasvule on oluliselt kaasa aidanud 15 uue lennuliini käivitamine suvise lennuhooaja alguses mais, sealhulgas Kagu-Euroopa sihtkohtadesse. Lennufirma jõupingutused lennuühenduse parendamiseks ja mitmesuguste reisimisvõimaluste pakkumiseks leiavad selgelt vastukaja meie reisijate seas.“

„Järgnevatel kuudel plaanime jätkata oma võrgustiku laiendamist, käivitades uusi pop-up- ja regulaarlende, jätkates tegevust meie hooajalisest baasist Gran Canarial ning käivitades talvehooajal lende uutesse ainulaadsetesse sihtkohtadesse – Madeirale, Sharm el Sheikhi, Hurghadasse ja Innsbrucki. Need arengud osana meie strateegiast peaksid veelgi suurendama meie liiklust kogu Balti regioonis ja kaugemalgi,“ lisas Gauss.

Alates maist lisas airBaltic kolm uut lennuliini Tallinnast Billundi, Maltale ja Burgasesse ning plaanib suve lõpus lisada otselende Palma de Mallorcale ja eelseisvaks talvehooajaks Kittilässe. Käesoleval aastal ühendab lennufirma Eesti pealinna 25 otselennuliiniga.