„Loodame, et lisareisid aitavad leevendada nõudlust ning võimaldavad kõigil soovijatel mugavalt ja turvaliselt sihtkohta jõuda,“ ütles Lux Expressi juhatuse liige Ingmar Roos. Juba mais ja juunis on Lux Express raudteeremondist tingitud häirete ja reisijatevoo teenindamiseks lisanud Tallinn-Tartu liinile kokku ligi 90 reisi, mis moodustavad üle 4000 istekoha.

Roos rõhutas, et kellel on plaanis suvel mõnda suurüritust väisata, peaks bussipiletid juba varakult ära ostma. „Sellisel juhul on koht kindlustatud ning bussifirmal on võimalik planeerida lisareise. Ja kui plaanid peaksid muutuma, saab pileteid ka ümber vahetada või tagastada,“ märkis bussifirma esindaja.

Kuigi Lux Express on lisanud pühade-eelsetele ja -järgsetele kuupäevadele üle 2300 istekoha, tasub silmas pidada, et jaanipäevaaegne nõudlus on väga suur ning paljud reisid, iseäranis Tartu suunal on juba välja müüdud.

Kui keegi on hetkel juba soovitud bussipiletitest jaanipäevaaegsele reisile ilma jäänud, tasub kindlasti bussifirma lehel pilk peal hoida, kuna iga reisi puhul tuleb ette ka tagastusi ning tagastatud istekohad pannakse automaatselt uuesti müüki.

Alates 15. juunist avas Lux Express ka suvise liini Tartu ja Kuressaare vahel ning lisas Tallinna-Kuressaare liinile suveks täiendavaid väljumisi. Lisaks täiendustele Kuressaare liinidel hakkasid 15. juunist sõitma ka Tallinna-Haapsalu liini suvised lisaväljumised.

Kuressaare ja Haapsalu väljumised

KURESSAARE

Tartu-Kuressaare 9.20-15.05, iga päev

Kuressaare-Tartu 16.55-22.30, iga päev

Tallinn-Kuressaare 9.55-13.40, iga päev

Kuressaare-Tallinn 15.35-19.20, iga päev

HAAPSALU

Tallinn-Haapsalu 15.15-16.55, iga päev

Haapsalu-Tallinn 20.00-21.40, iga päev