Oleme harjunud pühapäevi üsna ebameeldivateks päevadeks pidama, sest tähendavad need ju alati nädalavahetuse lõppu ja töönädala algust. Minul juhtus aga nii, et pühapäevast ja järgnevast esmaspäevast said nädala tipphetked, sest mul avanes võimalus veeta need tõelises paradiisis – Serenity Foresti peegelvillas. Ja kujutate ette, see imeline paik on Tallinnast vaid poole tunni kaugusel!

Kõik vajalik on olemas

Minu mõnus puhkus algas pühapäeva pärastlõunal. Hüppasin Auto Bassadonest laenuks antud Jeep Wranglerisse, võtsin peale sõbranna, kes, nagu minagi, hädasti puhkust ja rahu vajas, lõin Waze’i sisse Serenity Forest ja sõit võiski alata. Olin vaimu valmis pannud pikemaks sõiduks, aga kui Waze’i lahti võtsin, selgus, et sõidu peale kulub vaid veidi üle poole tunni. See oli väga meeldiv üllatus, sest ausalt öeldes ei suutnud me ära oodata, millal juba kohale jõuame.

Sõit kulges mõnusalt ja tee oli rahulik. Peegelmajade asukoht on pealinna asukatele ideaalne, sest sõit on võrdlemisi lühike, teele jääb suuremaid ja väiksemaid toidupoode ning läheduses on ka mitu tanklat. Niisiis on kõik, mida vaja võiks minna, olemas. Enne linnast välja sõitmist põikasime meie läbi Tähesaju Selverist, kust haarasime kaasa mõned lihatükid ja salatimaterjali õhtusöögiks ning kõik vajaliku hommikusöögiks. Peale söögipoolise midagi kaasa osta vaja ei olnud, sest kõik muu on kohapeal olemas.

Puhkus alaku

Oma uhke masinaga kohale veerenud, ei suutnud me silmi uskuda. Meile vaatas vastu imekaunis peegelmaja, terrassi, sauna ja mullivanniga. Autost välja astudes tundsime, kuidas magus metsalõhn täidab kopsud ja linnulaul kõrvad. Üks oli selge – puhkus oli alanud!

-

Peegelmajja sisse astudes tervitas meid maitsekalt sisustatud interjöör. Igast esemest toas õhkus lukslikkust, kuid miski ei olnud üle pakutud. Stiilne disainmööbel, köök kõige vajaliku ja WMF brändi seadmetega, mõnusalt lai voodi ja kõige ilusam vannituba, mida kunagi näinud olen. „Siia võiks kauemakski jääda,“ mõtlesime mõlemad. Kui olime toa sisekujunduse imetlemise lõpetanud, pakkisime asjad lahti ning sättisime end terrassile vaadet nautima. Ja vaade oli tõesti kaunis. Kõrguv männimets, selge taevas ja vaikne jõgi.

Grill, tšill ja mullivann

Mõne aja pärast hakkas aga tühi kõht endast märku andma, mis tähendas, et oli aeg grill sooja panna. Kuigi kumbki meist ei ole suurem asi grillmeister, läks õhtusöögi valmistamine imelihtsalt, sest kamado grill tegi suurema töö meie eesti ära. Õige pea segunesid grillil küpsetamise lõhnad metsa värske õhuga ja õhtusöök võiski alata. Ei teagi, kas tühja kõhu või imelise atmosfääri tõttu, aga liha maitses hoopis paremini kui tavaliselt. Joogipoolise eest hoolitses minibaar, mille sisu on majutuse hinna sees.

Pärast väikest leiva luusse laskmist otsustasime, et on aeg mullivann ära proovida. Spaas mullivannis istudes mõtlen alati, et küll oleks mõnus, kui siin oleks vähem inimesi ja rohkem vaikust. Just seda Serenity Forestis nautida saigi. Võiks isegi öelda, et tegu ei olegi pelgalt ööbimispaigaga, vaid privaatse spaaga.

Kui päike juba puude taha vajunud oli, läksime sauna. Saun oli seest imeilus ja vaadet, mis aknast metsale avaneb, keeruline kirjeldada. Saunas tekib tõesti tunne, et oled sattunud maailma, kus muresid ja stressi ei olegi olemas. Oled vaid sina, loodus ja mõnus leil. Kuna õues oli isegi õhtul veel väga soe, kulus sauna ukse ette sisse seatud karastuspang marjaks ära. Pärast sauna istusime veel korra terrassile, et nautida jahedat õhtut ja rahulikku metsakohinat.

-

Pikk päev lõõgastumist selja taga, heitsime oma luksuslikule asemele, kus uni saabus peaaegu hetkega. Kardinad, mis aitavad hommikuse päikese toast eemal hoida, jätsime meelega ette tõmbamata. Osalt sellepärast, et tahtsime viimase hetkeni enne uinumist vaadet nautida, ja osalt sellepärast, et koos päikesega ärgata.

Nii võib tööd teha küll

Hommik tervitaski metsa kohale tõusva udu ja särava päikesega. See on vaade, mille püüdmiseks peab tavaliselt enne koitu tõusma, aga Serenity Forestis saab looduse ilu ja võlu nautida voodist välja tulemata.

Pärast kerget hommikusööki ja maitsvat kohvi Nespresso masinast tuli tõdeda, et tegemist on siiski esmaspäevaga, mis tähendas, et vähemalt osaliselt pidime reaalsusse tagasi tulema ja veidi tööd tegema. See ei morjendanud meid aga üldse, sest kui ümbrus on nii kaunis, ei ole ka töö tegemisel häda midagi. Klaviatuuril klõbistades jõudsin mõelda, et see on koht, kus saab puhata nii, et töölt puhkust võtma ei peagi. Päeval teed arvutis tööd või sõidad isegi linna kontorisse ja õhtud veedad looduse rüpes lõõgastudes. Kui saaksin, siis jääksin siia nädalateks või isegi kuudeks.

Kui otsid paika, kus igapäevaelust põgeneda ja tõeliselt puhata, siis on Serenity Forest see koht, kuhu minna.

Kasuta broneerides sooduskoodi 2ON1 ja saad kaks ööd ühe hinnaga!

Jaga
Kommentaarid