„Victoria I lisamine teise laevana Tallinna-Stockholmi liinile annab meie reisijatele rohkem paindlikkust reisi planeerimisel suvisel turismi kõrghooajal. Lisaks regulaarsetele liinireisidele, viib Victoria I reisisõbrad ja puhkajad sel suvel kokku kaheksal korral erikruiiside korras ka Gotlandi pealinna Visbysse“, ütles Tallink Grupi müügidirektor Marina Jõgi.

Erikruiisid Visbysse laevaga Victoria I toimuvad algusega Tallinnast ja Helsingist, ning on planeeritud väljumistega 28. ja 30. juunil; 8., 10. ja 30. juulil, ning 1., 3. ja 5. augustil. Laev saabub Visbysse järgmisel hommikul kell 9.30 kohaliku aja järgi ja väljub Visbyst samal õhtul kell 18.30, mis võimaldab kruiisireisijatel tutvuda terve päeva Visby ja kogu saare vaatamisväärsustega.

„Visby erikruiisid on meie reisijate jaoks olnud alati väga oodatud suvine reisisihtkoht, kus veeta päev romantiliste roosidega palistatud linnatänavatega tutvudes. Saarel on põnevat tegevust ja küllaga avastamist kogu perele rohkem kui ühe reisi jagu, mistõttu pakume sel aastal rohkem võimalusi Visbyt külastada kui varasemalt,“ lisas Jõgi.

Ettevõtte reisiparvlaev Victoria I teenindas seni mullu oktoobrist alates ettevõtte Tallinna-Helsingi liini reisijaid, pakkudes üleöö kruiise Eesti ja Soome vahel.