Mugava ja helge majakese tõeline tõmbenumber on kahtlemata kaunis vannituba, kus aukohal metsavaatega mahukas vann. Kes vanni ei armasta, saab kasutada ruumikat dušinurka.

Toas püüab tähelepanu lai ja pehme voodi, kus mõnuledes imetled lummavat vaadet männimetsale ning ülespoole kiigates tervitab sind voodi kohal avar katuseaken. Ideaalne öise tähistaeva piidlemiseks.

Loomulikult on WUUD Stay puhkemajas ka mugav kööginurk, kus on kõik vajalik maitsvate roogade valmistamiseks. Kes armastab kokkamist aga värskes õhus, saab sammud seada hoopis õue ja grilli kuumaks ajada. Terrassil lamamistoolis on võimalik lõõgastuda, nautida värsket männihõngu ja õndsalt unistada.

Vaid mõne sammu kaugusel majakesest leiad stiilse saunamaja. Lisaks silmailu pakkuvale rahustava metsavaatega leiliruumile on saun ka väga mugavalt lahendatud. Selle saad küdema panna vaid nupuvajutusega ja Bluetoothi kaudu ühendada leiliruumi kõlaritesse telefonist meelepärase muusika. Edasi ei jää muud üle kui nautida kaunist vaadet ja kosutavat leili.

Lülita end välja linnamelust ja argipäeva kohustustest. Tutvu puhkemajaga lähemalt ja broneeri puhkus veebilehel wuudstay.ee. Jälgi WUUD Stay tegemisi ka Instagramis.

Privaatne luksus Muhumaa metsa rüpes – WUUD Stay. Luba endale tõelist lõõgastust.

Jaga
Kommentaarid