Naudi päikest hotellis Hotel Jūrmala SPA

Kauaoodatud suvi on käes ja neljatärnihotell Hotel Jūrmala SPA alustab uut suvist hooaega suurepäraste uudistega.

Uue sisekujundusega numbritoad

Sel suvel ootab Hotel Jūrmala SPA külalisi 31 värske sisekujundusega numbrituba. Uued toad asuvad hotelli ülemisel korrusel ja need on liigitatud kolme kategooriasse: Comfort, Premium ja Junior Suite. Uued numbritoad on kujundatud mereäärsele kuurordile iseloomulikes rahulikes naturaalsetes toonides.

Uus suveterrass

Ka hotelli restoran Jūrmala meelitab külastajaid uuele suveterrassile, millelt avaneb kaunis vaade purskkaevule ja Jūrmala peamisele turismitänavale Jomasele. Mis oleks palaval suvepäeval veel mõnusam, kui istuda varjulisel terrassil, nautida suurepärast toitu ja jahutavaid kokteile ning jälgida taamalt kuurortlinnale iseloomulikku saginat? Hooaja alguseks on restorani peakokk koostanud ka uue suvise à la carte-menüü.

Spaa ning sauna- ja basseinikeskus

Spaapuhkuse austajad jäävad kindlasti rahule Jūrmala ühe suurema spaakeskusega: nautida saab massaaže, spaahoolitsusi ning ilu- ja terviseprotseduure ning mõnuleda nii täiskasvanutele kui ka lastele mõeldud sauna- ja basseinikeskuses.

Mugavdatud suvepuhkus

Sel aastal pakub Hotel Jūrmala SPA oma külalistele laenutamiseks rannakotte, mis sisaldavad kõike vajalikku mugavaks mereäärseks puhkuseks (rätikud, joogid, suupisted). Lisaks saavad külalised laenutada nii laste kui ka täiskasvanute jalg- ja tõukerattaid. Neile, kes peatuvad hotellis vähemalt kolm ööd, kehtivad eripakkumised: www.hoteljurmala.com.

Sel suvel saame kokku hotellis Hotel Jūrmala SPA!

Sigulda seikluspark Tarzāns on Baltimaade suurim vabaõhuseikluspark

Põnevate atraktsioonidega seikluspark Tarzāns pakub külastajatele mitmesuguseid vabaõhutegevusi.

Pargis on 11 seiklusrada, rohkem kui 140 takistusega. Kõige ekstreemsemad rajad on 15 meetri kõrgusel õhus, samas kui kergemad on maapinnast vaid paari meetri kõrgusel. Lastepargi rajad sobivad lastele alates 3. eluaastast. Kõige meelierutavam on aga õhusõidurada, mille pikkus on üle ühe kilomeetri! Kõik rajad on varustatud Šveitsi moodsaima turvavarustusega.

400 meetri pikkusel kelgurajal on võimalik saavutada kiirus ligi 40 kilomeetrit tunnis. Raja algus on Siguldas, finiš aga Gauja jõe orus ranna lähedal. Raja algusesse saab liftiga, kust avaneb vaade mitme kilomeetri kaugusele imeilusale Gauja rahvuspargi orule.

Vinged atraktsioonid

Seikluspargis Tarzāns on ka palju vaatamisväärsusi ja atraktsioone. Üheskoos saavad lapsed ja täiskasvanud nautida uut võrguparki, kuid safaripark, elektrikardisõit ja autokool on mõeldud ainult lastele. Aktiivsemaid külalisi ootavad täispuhutavad atraktsioonid ja benji-hüppe batuudid. Sooja ilma korral tasub proovida ka põrkepaatidega sõitu, kust saab kuumal suvepäeval ka vette lasta ja end jahutada. Julgemaid ootab ka mitu ekstreemset atraktsiooni, näiteks hiidkiik, mäest alla veerev hull rootor või katapult, mis paiskab inimese 20 meetri kõrgusele õhku, et kogeda hetkeks kaaluta olekut. Pileteid saab osta nii igale tegevusele eraldi kui ka soodsamalt, kombona.

Seikluspargid Tarzāns on rajatud ka Jūrmalasse, Tērvetesse, Liepājasse ja Daugavpilsi. Kõikides seiklusparkides peale Liepāja saab lisaks seiklusradadele külastada ka suurt võrguparki!

Meeleolukas suvi Valmiera piirkonnas

Valmiera linn üllatab alati oma huvitavate üritustega nii kultuuri-, spordi- kui ka loodushuvilisi.

  • Tervita suvist pööripäeva laadal GARDU MUTI (HEAD MAITSED) Valmiermuižas (15.06)

  • Tantsi etnomuusika rütmide saatel Valmiermuiža etnomuusika festivalil (6.07)

  • Naudi sportlikku põnevust BMX-krossi Euroopa karikasarja etapil (13.–14.07)

  • Avasta Mazsalaca ainulaadsus jalgrattafestivalil Erenpreiss 133 (18.–21.07)

  • Tähista Valmiera 741. sünnipäeva (26.–28.07)

  • Saa osa kultuurimaailmast Valmiera suve teatrifestivalil (2.–4.08)

  • Naudi Valmiera piirkonna hõrgutisi kodukohvikute päevadel (3.–4.08)

  • Külasta legendaarset Burtnieki järve päeva (10.08)

  • Naudi vaateid Zilaiskalnsi külale uuest vaatetornist

  • Tutvu Valmiera ajalooga Valmiera muuseumi väljapanekul „de Woldemer

Lisateavet leiad aadressilt visit.valmiera.lv, kirjutades e-posti aadressile tic@valmierasnovads.lv või helistades telefoninumbrile +371 2633 2213.

Liepāja – imeline puhkusepaik Läänemere rannikul

Liepāja meelitab puhkajaid ligi ainulaadsete vaadete, võluvate kultuuri- ja arhitektuuripärlite ning grandioosse rannaga. Selle paiga looduslähedus mõjub turgutavalt nii aktiivse puhkuse kui ka rahuarmastajatele. Liepāja on modernne linn, mis ühendab endas nii globaalse mõõtme kui ka väikelinna mugavused.

Liepāja lai valge liivaga rand sobib suurepäraselt värskendavaks hommikuseks jalutuskäiguks või aktiivseteks rannategevusteks. Randa valvavad vetelpäästjad ja see on varustatud duššidega. Õhtu saabudes saab mõnes rannakohvikus värskendavat jooki nautida või kogeda unustamatut rannapidu.

Proovi ranniku ääres kala püüda, sõida paadiga, mine juba hommikul aerulauaga Liepāja järve avastama või naudi teisi veetegevusi. Sõida jalgrattaga mööda mugavaid radu ja koge looduslähedust. Naudi linna panoraamvaadet katedraalist, kus asub maailma vanim taastamata mehaaniline orel. Liepājal on nii palju pakkuda!

Lisaks toimub Liepājas mitmesuguseid kultuuri- ja spordiüritusi. Eriti tasub esile tõsta FIA autoralli maailmameistrivõistlused (WRC) ja muusikafestivali Summer Sound.

Selleks et linna tundma õppida, tasub minna giidiga jalutuskäigule „Kohtume Rooside väljakul!“, mis algab iga päev kell 12.

Kõiki Liepāja üritusi saab vaadata siit.

Koge Liepāja külalislahkust seal, kus hing ihaldab – viietärnihotellis, külaliskorteris või kämpingus. Kohalikud restoranid ja kohvikud pakuvad suurepäraseid maitseelamusi ning miljööd. Naudi mitmekäigulist õhtusööki elegantses atmosfääris või klaasi õlut suveterrassil.

Ole kursis värskeimate uudistega Facebookis @LiepajaTravel või uuri lisa kodulehelt www.liepaja.travel.

Jaga
Kommentaarid