Peaaegu 300 meeskonda enam kui 60 riigist üle kogu maailma on valitud seitsmepäevasele teekonnale üle Euroopa, et võistelda Red Bull Can You Make It? väljakutsel. Kolmeliikmelised meeskonnad püüavad jõuda Berliini, ilma raha ja isiklike telefonideta, kasutades vaid oma nutikust, šarmi ja seiklusvaimu. Üks valuuta siiski neil on - Red Bulli purgid . Nende eest saavad nad hankida endale transpordi, söögi või magamiskoha. Mida tuleb aga tiimidel meeles pidada on see, et kogemused teekonnal on olulisemad, kui see, et esimesena finišisse jõuda!

Meeskonnad alustavad oma teekonda ühes viiest alguspunktist Euroopas: Amsterdamist, Barcelonast, Budapestist, Kopenhaagenist või Milaanost. Teekonna Saksamaa pealinna määravad tiimid ise. Eesti tiim tegimegi stardib Berliini finiši suunas Amsterdamist.

Seitsmepäevase seikluse jooksul ei pea tiimid toime tulema mitte ainult ilma sularaha, krediitkaartide või isiklike seadmeteta, vaid nad peavad ka külastama kontrollpunkte üle Euroopa ja täitma seikluslikke ülesandeid. Punkte koguvad tiimid kolmel viisil:

  • Kontrollpunktide arv, mida tiimid läbivad;

  • Ülesannete arv, mida tiimid täidavad Adventure Challenge`i nimekirjas;

  • Kogu teekonna jäädvustamine ja jagamine.

Tiim tegimegi tutvustab ennast kui kolm Eesti kutti, kellele meeldib mugavustsoonist välja astuda. Kui Kevin tiimile helistas ja küsis, et mida nad Red Bull Can You Make It? seiklusele minemise plaanist arvavad, tõmbus Tomi-Andrel nägu naerule ning poisid hakkasid mõtlema, kuidas end piisavalt põnevalt esitleda.

Kandideerimiseks tuli tiimidel esitada ühe minuti pikkune tutvustav video. Närvikõdi tekitas poistele aga viimasel hetkel video laadimine, ankeet sai esitatud 58 sekundit enne tähtaega.

2016 aastal esindas Eestit tiim Feel Alive, kes võitis ka kogu võistluse. Feel Alive alustas oma teekonda Barcelonast. Nädalaga õnnestus neil läbida Hispaania, Prantsusmaa, Šveits, Saksamaa ja Holland. Amsterdamist Pariisi jõudmiseks õnnestus neil vahetada 2 kasti Red Bulli lausa 3 lennupileti vastu Amsterdamist Pariisi.

Start selle aastasele võistlusele antakse 21.mail ja võistlus lõpeb 28.mail.

Kogu Red Bull Can You Make It? 2024 teekonnale ja Eesti tiimile saab kaasa elada siin.