Põgene argipäevast

Kui igapäevaelu sagin ja linnakära hakkavad üle pea kasvama, on Serenity Forest just see paik, kus hinge tõmmata. See metsik oaas pakub täiuslikku segu looduse ilust ja kaasaegsest luksusest, luues ideaalse tausta unustamatuks puhkuseks.

Serenity Foresti kaks kaunist villat asuvad keset männimetsa, kus iga aastaaeg mängib oma värvidega, luues pidevalt muutuva tausta. Kevadel saab seal imetleda tärkava looduse ilu, suvel täitub õhk soojuse ja linnulauluga, sügis maalib lehed kuldseks ja talvel katab maad ning metsa pehme lumevaip. Seda kõike saab imetleda peegelmajakese maast laeni akendest, mis tekitavad tunde, nagu oleksid ümbritseva loodusega üks.

Suured aknad ei lase mitte ainult päevavalgusel vabalt ruumidesse voolata, vaid pakuvad ka vaateid, mis võtavad hinge kinni – olgu selleks hommikune udu, mis metsa kohal hõljub, või õhtune päikeseloojang, mis puulatvades mängib.

Tõeline luksus

Kui mõtleme puhkusele metsas, kerkib suuremale osale ilmselt silme ette telk ja mõningad ebamugavused. Serenity Forestis võtab sind aga vastu tõeline luksus.

Peegelmajakesed, mis peaaegu märkamatult ümbritsevasse loodusesse sulanduvad, on varustatud kõige vajalikuga, et pakkuda mugavat ja privaatset puhkust. Kuna tegemist ei ole osaga suuremast ketist, on iga detail hoolikalt läbi mõeldud ja vastavalt asukohale kohandatud. Interjöör on kujundatud peene maitsega, kasutades naturaalseid materjale, rahulikke toone ja disaini meistriklassi ning terrass ja õuealagi kujundatud paiga omapära järgides.

Kõik, mida vajad lõõgastumiseks

Kuigi vaikus ja rahu on lõõgastumiseks olulised, vajame mõnikord midagi enamat. Serenity Foresti villad ei ole mitte ainult kaunid ööbimispaigad, vaid ka privaatsed spaad, kus oma kõige kallimaga kvaliteetaega veeta.

Terrassil ootab külastajaid mullivann, kus isegi talviste külmadega mõnuleda saab, ja täpselt maja kõrval tipptasemel saun koos karastuspangega, mis pärast leili maha jahtuda aitab. Kaasaegne saunatehnoloogia, mõnus soojus ja vaikus võimaldavad täielikult lõdvestuda ning unustada välismaailma. Saun ja mullivann on ideaalsed viisid päeva lõpetamiseks enne, kui naasete peegelmajakese hubasesse embusse.

Ideaalne kingitus

Kui tahad oma lähedasi millegi erilisega üllatada, siis Serenity Foresti kodulehel on saadaval ka kinkekaardid. Selline kingitus pakub midagi enamat kui lihtsalt öö hotellis — see on kogemus, mis rikastab ja uuendab. Olgu see siis romantiline nädalavahetus või pikk puhkus, looduse ja luksuse harmoonia metsade süles jääb kahtlemata kauaks meelde.

Lähemal, kui sa arvatagi oskad

Serenity Forest asub Harjumaal Anija vallas Raudoja külas. Tallinnast jääb see vaid 35 minuti kaugusele, mis tähendab, et siin lõõgastumiseks ei pea isegi töölt puhkust võtma. Ärkad paradiisis, sõidad tööle ja pärast tööpäeva otse metsade vahele tagasi.

Siinne eraldatud metsamaastik loob külastajatele võimaluse täielikuks lõõgastumiseks ja privaatsuseks. Samal ajal on lähedal kõik vajalik, mis muudab kohalejõudmise hõlpsaks. Metsade vaikus ja hingematvad vaated panevad unustama, et oled pealinnast vaid lühikese sõidu kaugusel.

Vaata lähemalt ja broneeri oma puhkus www.serenityforest.ee. Ära puhkust aga liiga kaugele lükka, sest vaid selle aasta lõpuni kehtib Serenity Forestis superpakkumine: kasuta broneerides sooduskoodi 2ON1 ja saad kaks ööd ühe hinnaga!

Kui soovid luksuslikku ja looduslähedast puhkust nautida aga suurema seltskonnaga, tee tutvust ka Serinity Villaga aadressil www.serenityvilla.ee.

Jaga
Kommentaarid