Lisaks sellele täieneb lennufirma plaan ka järgmiste lisalendudega: Tallinn - London (Gatwick lennujaam, 4. august kuni 4. september), Tallinn - Pariis (6. august kuni 3. september).

Pop-up lennud kujutavad endast ette uut ja innovatsioonilist airBalticu lähenemist, mis on loodud selleks, et pakkuda kaasaegseid reisivõimalusi täpselt vastavalt tarbija nõudlusele. Uued lennud lubavad meile pakkuda reisijatele rohkem paindlikkust, mis on tarbija poolt oodatud, eriti reisimise tipp perioodidel ja seoses nõutumate sihtkohtadega, nagu on Palma de Mallorca. Meil on hea meel testida uut lähenemist käesoleva suve jooksul mitte vaid rahvusvaheliste lendudega, vaid ka Läti siseliinil (Riia - Liepaja), parendades õhuühendust ja pakkudes unikaalseid reisivõimalusi nii rahvusvaheliste kui kohalike sündmuste jaoks,“ sõnas airBalticu juhatuse esimees ja president Martin Gauss.

Lennud Palma De Mallorcale toimuvad kord nädalas, esmaspäeviti. Lend kestab plaani järgi 4 tundi ja 5 minutit.

AirBaltic teostab pop-up lende Riia ja Ostrava (Tšehhi) vahel ajal, mil Läti jäähoki meeskond võtab osa jäähoki MM-ist, samuti lennatakse Riia ja Liepaja vahel ajal, mis seal toimub WRC-ralli ja muusikafestival Summer Sound.

Lennud kõikidele uutele sihtkohtadele toimuvad Airbus A220-300 lennukiga.