Kernu Mõis & Kellerspaa – unikaalne spaakogemus

Tallinna lähistel, maalilise Kernu paisjärve kaldal paiknev Kernu Mõis & Kellerspaa peidab oma keldris õdusat ja privaatset spaad. Mõisa keldri ajaloolised võlvlaed, paekividest laotud müürid ning sopilised keldrikäigud, mis kulgevad ruumist ruumi, loovad Kellerspaa külastajatele lõõgastumiseks privaatse ja unikaalse atmosfääri. Hästi valitud taustamuusika, aromaatne aurusaun, 85-kraadine Soome saun, soojad lamamistoolid ja massaažifunktsioonidega mullivannid aitavad peatada aja, et hetkeks lõõgastuda ning puhata.

Kernu mõisa juba külastanud kliendid on hinnanud kõrgelt seal peatumisega kaasnevat privaatsust ja personaalset suhtlust, mida suuremates hotellides kogeb harva. Kernu mõisas on ühtekokku 12 mõisale kohaselt sisustatud numbrituba ja neli luksuslikku sviiti. Mõisa tubadest avanevad vaated maalilisele Kernu paisjärvele või ajaloolisele mõisapargile. Maitsva kõhutäie eest kannab hoolt spaa ja hotelliga samas hoones toimetav restoran Ludvig, mille maitsvaid roogi palju kiidetakse.

Linnalähedase, ent looduskauni asukoha ja mõisakompleksi pakutava privaatsuse tõttu sobib Kernu mõis hästi ka kollektiivseteks väljasõitudeks. Olgu selleks ettevõtte meeskonnapäev, firmapidu, töökoolitus, koosolek, nõupidamine või seminar vaheldust pakkuvas ja unikaalses keskkonnas – Kernu mõisa erineva suurusega seminariruumid sobivad igaks juhtumiks.

Spaakülastusega majutuse broneerimiseks külastage Kernu mõisa veebilehte või helistage numbril +372 511 2424.

Viimsi SPA – lõõgastavate saunarituaalide oaas

Muuda oma järgmine spaakülastus enamaks kui lihtsalt saunaskäiguks Viimsi SPA uute saunarituaalide abil.  Saunarituaali näol ei ole tegemist pelgalt leiliviskamise või vihtlemisega, see on võimalus ühendada end looduse rütmidega, puhastada oma meelt, elavdada oma keha ning naasta igapäevaellu täiesti uue energiaga.

Viimsi SPA-s toimuvad rituaalid nii saunameistriga kui ka, põneva uudse lahendusena, ilma. Saunameistriga rituaalide seast leiad nii aroomi-, heli-, leili- kui ka viharituaale, ilma meistrita seansid viivad su aga rännakule metsa, merele või hoopis Himaalaja mägedesse. Kindlasti ei tohiks unustada ka meeliülendavaid soola-, trühvli- ja leilirituaale eksklusiivses, vaid täiskasvanutele mõeldud SPA18+ saunakeskuses.

Lõõgastava elamuse suurim pluss on see, et rituaalid toimuvad iga päev ning võimalus nendel osaleda on alati spaapileti hinnas.

Kas teadsid, et Viimsi SPA-s on nüüd koos SPA18+ saunakeskusega sinu käsutuses tervelt 17 omanäolist sauna ja hulganisti veesilmi. Kuidas tundub? Kas sead juba sammud Viimsi poole teele? Kui nii, siis osta spaapilet mugavalt ette spaahotellide e-poest!

Viimsi Spa
Randvere tee 11, 74001 Viimsi
+372 606 1000
info@spatallinn.ee
facebook.com/viimsispa

LaSpa spaahotell – idülliline peatuspaik liivaranna ja mändide vahel

Laulasmaa liivaranna ja männimetsa vahel asuv LaSpa on koht, kus nautida, puhata ja tunda end hästi – nii kehas kui ka vaimus. LaSpa sobib paaridele, kes unistavad romantilisest puhkusest, peredele lõbusaks koosviibimiseks ja mälestuste loomiseks, kuid ka sulle, kes sa reisid üksi ja vajad veidi aega iseendale.

LaSpa hotell koosneb kahest erinevast hoonest: peahoonest, mille toad on 2024. aasta alguses läbinud uuenduskuuri, ja 2022. aasta lõpus täielikult renoveeritud luksuslikust põhjamaisest rannamajast. Kõigis tubades on Rootsi kvaliteetbrändi Carpe Diem voodid, mis tagavad parima une. Hotellil on kolm eripalgelist restorani: pererestoran Liiv koos suure väliterrassiga, buffet-restoran Käbi ja gurmeerestoran Wicca, mida soovitavad Michelin Guide 2023 Estonia ja White Guide.

Avaras vee- ja saunakeskuses ootavad sind kuus erinevat basseini ja sauna. Hotelli teisel korrusel asuv Naudi LaSpa heaoluspaa pakub erinevaid keha- ja näohoolitsusi, kasutades parimaid spaa kaubamärke Cinq Mondes ja Swissline ning rakendades seejuures oskusi ja teadmisi kogu maailmast.

Tere tulemast heaolumaailma looduse keskele!

LaSpa spaahotell
Puhkekodu tee 4, Laulasmaa, Lääne-Harju vald
+372 687 0800
reservations@laspa.ee
facebook.com/LaulasmaaSpa

Wagenkülli hotell – luksuslik lossispaa

Wagenkülli ümbritseb Taagepera imekaunis loodus, mis on ideaalne paik igapäevaelust põgenemiseks. Maanda stressi jalutuskäiguga lossi ümbruses ja naudi looduse tärkamist.

Kevade saabudes leiab Wagenkülli lossispaast lõõgastavaid hoolitsusi keha ja vaimu turgutamiseks, et vabaneda talvest kogunenud toksiinidest ja taastada elujõud. Värskendav kasepunga kehahoolitsus, mis on inspireeritud kevade ootusest, pakub ideaalset võimalust hooajale kohaselt võtta aeg maha ja olla hetkes. Lisaks on Wagenküllis saadaval spaapaketid kahele, lastele ja beebiootel naistele.

Wagenkülli hotell on tõeline puhkuseoaas igaühele, kes otsib põgenemist igapäevaelust! Tunne ennast erilisena ja koge luksust ajaloolises rahustavas keskkonnas. Veeda hotellis mõnus perepuhkus või romantiline nädalavahetus. Ideaalne on kevadet vastu võtta kevadpaketiga!

Külalised saavad nautida gurmee-elamusi hotelli restoranis, kus serveeritakse hooajalisi ja kohalikke toite, pakkudes naudingut nii silmale kui ka maitsemeelele. Kord kuus toimuvad Wagenkülli lossi Kristallsaalis ainulaadsed tuntud Eesti muusikute kontserdid, tuues kokku muusika ja ajaloolise miljöö võlu.

Wagenkülli lossispaa on suurepärane koht, kus tervitada kevadet ja pühendada aega iseendale. Selle ainulaadne õhkkond, kombineerituna kvaliteetsete hoolitsuste ja tegevustega, pakub ideaalset võimalust tervise ja välimuse turgutamiseks pärast pikka talve. Jäta talvega hüvasti ja tervita kevadet Wagenkülli lossispaas!

Lossispaa Wagenküll
Taagepera küla, Tõrva vald, Valgamaa
+372 766 6390
info@wagenkull.ee
facebook.com/wagenkull

Jaga
Kommentaarid