Lisaks premeeriti Tallinna lennujaama ka kolmes kõrvalkategoorias – kõige nauditavam lennujaam Euroopas, kõige lihtsama teekonnaga lennujaam Euroopas ja kõige puhtam lennujaam Euroopas.

AS-i Tallinna Lennujaam juhatuse esimees Riivo Tuvike sõnas, et on kogu lennujaama meeskonna nimel tänulik, et meie väikese riigi lennujaama tunnustatakse nii kõrgelt: „Tunnustused peegeldavad meie meeskonna jaoks olulisi väärtusi ning oleme rõõmsad, et meie panust kõige kodusema ja armastatuma lennujaama nimel märkavad ka reisijad.“

Sel aastal keskendub lennujaam varasemast veelgi enam uuenduslikele lahendustele, et hõlbustada reisijate teekonda terminalis. Aprilli alguses vahetab lennujaam välja julgestuskontrolli seadmed uute ja tõhusamate masinate vastu, mis muudavad julgestusprotsessi kiiremaks ja mugavamaks. Peagi taasavatav Äriklassi Lounge on senisest suurem ja õdusam.

Tallinna lennujaam on oma kvaliteetsete teenuste eest saanud tunnustusi varemgi ja seda lausa kuuel järjestikkusel korral alates 2018. aastast.

ACI Worldi iga-aastane ASQ Awards tunnustab lennujaamade tipptasemel kliendikogemust kogu maailmas, tuginedes ASQ tuntud väljumiste ja saabumiste uuringute andmetele ja kliendiküsitlustele. Lennujaamasid hinnatakse 8 kategoorias – saabumine lennujaama, check-in, turvakontroll, passikontroll, poodlemine, väravate ala, teekond lennujaamas ja lennujaama üldine õhkkond. 2006. aastal käivitatud ASQ on maailma juhtiv lennujaama reisijate rahulolu uuringuprogramm, milles osaleb ligi 400 lennujaama 109 riigist.