Tugev tuul tõi randadesse nelja kuni kuue meetri kõrgused lained. Paljudes randades lehvisid ka punased lipud, mis näitasid, et külastajatel pole lubatud ujuda. Seetõttu jäid rannakülastused neil päevil saare külastajate plaanidest välja. Kuigi ringi sai ikka liikuda, oli tugevate tuulte ajal seegi raskendatud.

Playa del Inglésis viibiv soomlane Sari Ahonen meenutab teisipäeva päevana, kus tuul lennutas kõike ringi. Ka inimesi nappis tänavatel. „Õues käimise ajal tegi liiv korralikult haiget, kuna tuul loopis seda vastu jalgu ja silma. Kaup ka lendas kõikjal ringi ja kogu aeg pidi midagi kinni püüdma,“ rääkis ta väljaandele Iltalehti. Kolmapäevaks oli seal tuul taas raugenud ja sai puhkust edasi nautida.

Ka kõrvalasuval Lanzarote saarel anti teisipäeval reisijatele ilmahoiatus. Soomlase Sanna sõnul oli tuul sinna jõudes päris kõva, kuid puhkamist see ei seganud. „Võib-olla tasus veidi jälgida, et palmioksad pähe ei kukuks.“ Tuul möllas rahulikumalt edasi ka kolmapäeva hommikul, õhtuks torm vaibus.

Olenemata tuule vaibumisest kehtisid ka veel eile saartel tugeva tuule hoiatused. Täna hommikuks on tuul vaibunud.