Via Jurmala Outlet Village – lõbus ajaviide kogu perele

Riia ja Jūrmala vahel asuv Via Jurmala Outlet Village on koht, mida tuleb kindlasti külastada. Seal saad nautida rahulikus tempos ostlemist Baltimaade ainsas vabas õhus asuvas outlet-linnakus, kus paljud kaubamärgid pakuvad tavapärasest soodsamaid kaupu.

Outlet-linnakus on tooted aasta ringi kuni 70% allahindlusega ja lisaks šoppamisele saab seal ka meeldivalt aega veeta: imetleda keskaegses stiilis ehitatud arhitektuuri, jalutada kaunistel kitsastel tänavatel ja lõunatada ühes paljudest restoranidest või kohvikutest, mis pakuvad mitmekesist menüüd.

Samuti korraldatakse seal aasta läbi üritusi kogu perele. Näiteks 29. ja 30. märtsil tähistatakse lihavõttepühi suurejoonelise programmiga: pakutakse tänavatoitu ja meelelahutust lastele (animaatorid, küülikumaja, minigolf, munade veeretamine, pesakastide meisterdamise töötuba ja palju muud) ning loomulikult pühadeaegset allahindlust outlet-linnaku kauplustes.

Kui külastate Via Jurmala Outlet Village’it lastega, käige kindlasti läbi 600 m² mänguväljakult, kus on atraktsioone igas vanuses lastele.

Via Jurmala Outlet Village asub Jūrmala maanteel ja ootab teid külla iga päev kell 10–20.

Cēsis – võlu, kultuur ja toidunaudingud

Cēsises, mis asub Läti põhjaosas Gauja rahvuspargi südames, sulanduvad harmooniliselt tänapäev ja rikkalik ajalugu. Lummav vanalinn ja tänapäevased ehitised loovad üheskoos reisielamuse, mis seob omavahel klassika, juugendi ja modernse keerukuse.

Esimese Läti linnana end veebilehel Booking With Kids tutvustatav Cēsis on lastesõbralik sihtkoht, kus interaktiivsed ja lastesõbralikud muuseumid pakuvad avastusrõõmu ning unustamatuid elamusi igas vanuses uudistajatele. Näiteks asub just Cēsises kogu Baltimaades ja Euroopas ainulaadne kosmosehariduskeskus! Tänu interaktiivsetele eksponaatidele ja hämmastavatele avastustele saab puhkus lastega olema lausa kosmiline.

Tähelepanu, kõik toiduarmastajad! Cēsisesse saabudes saate maitseelamusi nautida näiteks Michelini soovitatud H.E. Vanadziņšis, KEST-is või rohelise tärni tunnustusega Pavāru mājas Līgatnes! Alati ootavad teid ka linna armsad kohvikud.

Kuigi enamasti nakatab reisipisik meid ikka suvel, siis Cēsisesse tasub tegelikult reisida igal aastaajal. Aastaaegade vahetudes Cēsise võlu ei tuhmu, vaid võimendub! Suvel näete oma silmaga, kuidas linnast saab kultuurielu keskpunkt, talvel aga avaneb teile võimalus avastada Cēsise hubast võlu.

Cēsis on Läti puhkuseoaas, mis on loodud, et seda kogeda, mitte üksnes sellest lugeda!

Baltic Beach Hotel & SPA 5* – puhake ja lõõgastuge liivaluidete ning männimetsa keskel!

Baltic Beach Hotel & SPA ootab teid liivaluidete ja männimetsa keskel Jūrmalas, mereäärses kuurortlinnas, mis on Läti pealinnast Riiast vaid 15-minutilise autosõidu kaugusel. Hotell on uhke oma külalislahkuse ja pikaajalise klienditeeninduskogemuse üle ning pakub oma mugavates modernse sisustusega tubades ülimat lõõgastust ja rahu.

Rõdudelt ja terrassidelt avaneb vaade Läänemerele, mis on imeline mistahes kellaajal. Külalisi ootavad ka peened eined restoranides ja baarides ning lai valik spaaprotseduure ja -teenuseid. Spaas pakutakse 400 erinevat teenust, seal on 25 m pikkune bassein sooja puhastatud mereveega, kärestikud, veealune massaaž, kümme erisugust sauna ja saab nautida nii klassikalist kui ka eksootilist (Tai, India, Hiina vms) massaaži.

Baltic Beach Hotel & SPA kliinikus ootab külalisi värskendav puhkus, mis on suurepärane igaühele, kes soovib ühtaegu kogeda nii naudingut kui ka tervenemist. Kliinik pakub asjatundjate arendatud ja kohandatud taastumisprogramme protseduuride ning õppetundidega, mille eesmärk on vältida haigusjärgseid tüsistusi, taastada töövõime ning parandada kehalist vastupidavust ja psühhoemotsionaalset heaolu.

Suvel pakub mereäärne Baltic Beach Hotel & SPA laia valikut vabaajanaudinguid nii täiskasvanutele kui ka lastele – sealhulgas võimalust lõõgastuda rannaklubis, kus saate kogeda imelist romantilist päikeseloojangut, einestada suure toidu- ja joogivalikuga kohvikuis, osaleda üritustel ning nautida muudki meelelahutust.

Hotel Jūrmala SPA tervitab kevadel külastajaid uute tubadega

Kevade saabumisel ärkab loodus ja Jūrmala õhk täitub värske männi- ja merelõhnaga. Esimesed kevadised päikesekiired pilluvad sädemeid majade akendele, lehtedele puudel ja mere vahutavatele lainetele.

Koos loodusega on uue hingamise saanud ka Hotel Jūrmala SPA. Nimelt tervitavad sel kevadel külalisi uued renoveeritud toad (saadaval alates aprillist 2024), restoran Jūrmala klaasitud terrass, kust avaneb vaade Jomase peatänavale, restorani peakoka uued toidud ja värskendavad joogid ühes suuremas sauna- ja basseinikeskuses Wellness Oasis.

Spaast leiavad külalised neli basseini ja kuus sauna veealuste purskkaevude, hüdromassaaži, veejugade ning mullivannidega. Kõige pisematele on loodud spetsiaalne madal ja sooja veega bassein, kus on ka väike liumägi ning purskkaev. Lastebasseini lähedal on ka paraja temperatuuriga lastesaun, kus saab vaadata multifilme.

Kevade tuleku puhul on Hotel Jūrmala SPA-l Delfi lugejatele varuks üllatus! Kasutage hotelli kodulehel broneeringu tegemisel koodi DELFI15 ja saate 15% soodustust majutusele, mis toimub enne 31.05.2024. Kood kehtib kuni 12.03.2024.

Kohtumiseni Jūrmalas!

Avastage kevadise Jūrmala linna võlu

Kevad Jūrmalas on aeg, mil loodus tärkab, linnud laulavad ja meretuul seguneb männilõhnaga. Nautige rahulikku jalutuskäiku 24 km pikkusel mererannal, mis on kevadel eriti maaliline, ja avastage Jūrmala võlu.

Hingake sisse kevadist värskust

  • Ronige Dzintari metsapargi vaatetorni ning nautige karget mereõhku ja kosutavat männilõhna.

  • Jalutage rahvusvaheliselt auhinnatud Ķemeri kuurordi pargi looklevatel radadel.

  • Tutvuge Jūrmala loodusradadega, mis kulgevad läbi Ķemeri rahvuspargi maaliliste metsade ning eelajalooliste soode ja järvede, kuhu kevadel kogunevad rändlinnud.

  • Nautige Ragakāpa looduspargi künklikke radu ja Läänemere lahe panoraami.

Tutvuge Jūrmala kultuuripärandiga

  • Külastage Jūrmala linnamuuseumi ja tutvuge kuurortlinna ajalooga.

  • Jalutage Jūrmala väikestel tänavatel ja imetlege linna ainulaadset puitarhitektuuri.

Lõõgastus ja heaolu

Kulinaarne nauding gurmaanidele

  • Külastage restorani 36. line Grill Restaurant – Jūrmala enim tunnustatud restorani, mis on kantud Michelin Guide 2024 nimekirja.

Kevad Jūrmalas on aeg, mil avastada looduse ilu, ajaloo võlu ja puhkuse rõõmu.

Jaga
Kommentaarid