1200 ruutmeetri suurusel villal on neli korrust ja avar privaatne aed. Villas on kaheksa kahekohalist tuba, neli ühekohalist, eksklusiivne superior-tuba ja ruumikas privaatse rõduga sviit. Kõrgete lagedega avarad toad on kaasaegselt sisustatud. Kõikidesse ruumidesse on paigaldatud nutikad tehnoloogiad, mis täiendavad ajaloolise hoone ajastu stiili. The MANOR Sports & Spa on luksuslik peatumispaik, mis ületab kõrgeimad ootused. Villas on professionaalsed töötajad, kes hoolitsevad iga sündmuse kordamineku eest ja aitavad kaasa mõelda klientide soovidele, et muuta puhkus mugavaks ning meeldejäävaks.

Lõõgastav atmosfäär ja hõrgud maitsed

Mõis pakub lisaks elegantsele atmosfäärile meeldejäävat ajaveetmist. Hoonesse on lisandväärtuse andmiseks ehitatud lõõgastumiseks saunad ja bassein. Aktiivseteks tegevusteks on võimalik külastada tenniseväljakut, jõusaali ning avastada Lõuna-Eesti terviseradu jalgsi või kasutada selleks villa poolt pakutavaid maastikujalgrattaid.

The MANOR Sports & Spa
The MANOR Sports & Spa

The MANOR Sports & Spa

Restoran pakub külalistele erakordseid maitseelamusi. Hoolikalt valitud toorained ja täiuslikult valmistatud road viivad meeled uuele tasemele.

Org Restoran & Lounge on hubase atmosfääri ja rahustava muusikaga peen à la carte-restoran, mille laudadest avanevad imelised vaated Tikste ürgorule. Kompleksi juurde kuulub suur möbleeritud terrass, millelt avaneb kaunis järvevaade.

The MANOR Sports & Spa

The MANOR Sports & Spa asub lähedal Mulgimaa kuurortlinnale Tõrvale, seega, kui tekib tahtmine mõisast väike väljasõit teha, pakub parkide ja veesilmadega palistatud armas ning hubane Tõrva palju avastamist.

Mõisa põnev ajalugu

Pokardi (varasema nimega Bocardi) mõis rajati 1860. aastal Helme mõisa külalistemajana. Hiljem on mõisal olnud palju erinevaid omanikke, kes leidsid hoones mitmekesiseid kasutusvõimalusi nii külalistemaja, kohtumaja, kooli kui ka lastekoduna.

1931. aastal ostis mõisa ära sõjakangelane ja kunagine Eesti Vabariigi haridusminister Aleksander Jaakson, kes arreteeriti Nõukogude repressiivorganite poolt ta enda talu põllul 18. oktoobril 1940.

1947. aastal avati hoones Helme lastekodu, mis tegutses seal kuni 1963. aastani. Edasi kasutati mõisa kuni 1990ndate keskpaigani kui korterelamut, pärast mida on hoone seisnud tühjana.

Üle 20 aasta niisama seisnud ja lagunev hoone osteti ära 2016. aastal. Algas rekonstrueerimine ja uue elu sisse puhumine. Praeguseks on mõisast saanud stiilselt luksuslik ja hubane villa, mida ümbritseb maitseka kõrghaljastusega mõisapark.

The MANOR Sports & Spa hinnad on mõistlikud. Tasub kindlasti uurida rohkem võimalusi selles maagilises kohas sündmuste korraldamiseks. Uuri täpsemalt võimaluste kohta imeliseks mõisapuhkuseks veebilehelt themanor.ee

The MANOR Sports & Spa
The MANOR Sports & Spa

Jaga
Kommentaarid