„Mess on alanud hoogsalt ning inimeste huvi põnevate sihtkohtade ja elamuste vastu ei ole raugenud. Tänavune Tourest on ootamatuid eksponente ja kaasahaaravaid tegevusi täis ning ootame publiku suurt huvi, sest Eesti inimene lihtsalt armastab reisida,“ ütles Eesti Turismi- ja Reisifirmade Liidu president Külli Karing.

Tourest on Eesti Näituste messikeskuses avatud 8.-10. veebruarini kell 10-18. Global Village messihallis on esindatud nii Euroopa sihtkohad kui ka eksootilisemad paigad, näiteks Jaapan, Malta, Egiptus, Tansaania ja Gruusia. Reisikorraldajad lubavad külastajatele pakkuda üllatavaid lennusihtkohti ja ostueeliseid.

Puhka Eestis messihallis tutvustavad kodumaiseid puhkusevõimalusi Eesti maakonnad, suuremad ja väiksemad linnad, väikesaared ja eripiirkonnad. Külastajateni tuuakse siseturismi parimad palad alustades nii spaadest ja seiklus- ning avastuskeskustest, lõpetades muuseumide ja ooperipäevadega.

Hulgalistele sihtkohtadele lisaks saab Elamused ja maitsed hallis tutvuda erinevate Eesti pärimuspiirkondade toitudega, uudne Pööningubasaar toob külastajateni kohalikud ja välismaised käsitöökaubad ning huvilised saavad osa võtta põnevates loengutest ja töötubadest.

Messikeskuse peasissepääsu juures saab külastada nelja Vähiliidu mobiilset kabinetti ning reedel ja laupäeval pakub Laste Küla ala tegevusi pere noorematele liikmetele.