19. jaanuaril 2024 kuulutasid mitmed Soome ametiühingud välja 48-tunnise poliitilise streigi, mis mõjutab 1.-2. veebruaril ka lennutransporti. Streik häirib oluliselt Finnairi tegevust Helsingi lennujaamas ja mõjutab peaaegu kõiki lennufirma kriitilisi funktsioone. Finnair tühistab suurema osa oma igapäevaseid lende, kokku ligikaudu 550 lendu.

Helsingisse suunduvate kauglendude kliendid, kellel on jätkulend Helsingist 1.-2. veebruaril, püüab lennufirma suunata otse lõppsihtkohta. Streigipäevadel ei ole Helsingi lennujaamast jätkulende saada.

Kui sinu lend on tühistatud

  • Kuna alternatiivsete lendude kättesaadavus on piiratud, võib marsruudi muutmine võtta aega. Finnair saadab teile uue lennu info SMS-i ja/või e-posti teel. Nõustuge muudatusega või vaadake teisi võimalikke lennuvõimalusi.

  • Kui te ei soovi kasutada ühtegi oma broneeringus olevat lendu ja soovite kogu broneeringu tühistada, saate taotleda raha tagasi.

  • Kui soovite kasutada mõnda oma broneeringus olevat lendu ja taotleda tühistatud lennu eest raha tagasi, võtke ühendust Finnairi klienditeenindusega.

  • Teiste teenusepakkujate, näiteks reisibüroo kaudu ostetud lennupiletite puhul võtke broneeringu muutmiseks või tagasimakse taotlemiseks ühendust otse nendega.