Metropol Spa Hotel – paradiis linnasüdames

Tallinna südames, põnevas Rotermanni kvartalis asuv Metropol Spa Hotel on justkui paradiis keset südalinna.

Spaahotelli teisel korrusel paiknevast vee- ja saunakeskusest avaneb suurepärane vaade Rotermanni kvartalile ning keskusest leiab mõnulemiseks neli sauna: Soome sauna, infrapuna-, soola- ja aurusauna. Lisaks on spaakeskuses lausa neli mullivanni ja mõnus 32-kraadine bassein – seega kõigile midagi meelepärast.

Spaakeskuse juurde kuulub ka suurt valikut iluhoolitsusi ja massaaže pakkuv lõõgastuskeskus, kus on võimalik lisaks kõigele muule põnevale nautida ka koos kaaslasega duaalmassaaži või -pediküüri.

Lähenev sõbrapäev pakub eriti sobivat võimalust spaaplaanide tegemiseks. Aeg, mida veedetakse koos kallimaga, on alati meeldejäävam kui mistahes muu kingitus – eriti tänapäevase kiire elutempo juures. Metropol Spa Hoteli majutuspakettide valikust leiab palju põnevat – romantilisest puhkusest kuni üsnagi ulaka seikluseni, mis on kokku pandud koostöös Ulaka Kaunitariga.

Avasta paradiis linnasüdames!

Kernu Mõis & Kellerspaa – unikaalne spaakogemus

Tallinna lähistel, maalilise Kernu paisjärve kaldal paiknev Kernu Mõis & Kellerspaa peidab oma keldris õdusat ja privaatset spaad. Mõisa keldri ajaloolised võlvlaed, paekividest laotud müürid ning sopilised keldrikäigud, mis kulgevad ruumist ruumi, loovad Kellerspaa külastajatele lõõgastumiseks privaatse ja unikaalse atmosfääri. Hästi valitud taustamuusika, aromaatne aurusaun, 85-kraadine Soome saun, soojad lamamistoolid ja massaažifunktsioonidega mullivannid aitavad peatada aja, et hetkeks lõõgastuda ning puhata.

Kernu mõisa juba külastanud kliendid on hinnanud kõrgelt seal peatumisega kaasnevat privaatsust ja personaalset suhtlust, mida suuremates hotellides kogeb harva. Kernu mõisas on ühtekokku 12 mõisale kohaselt sisustatud numbrituba ja neli luksuslikku sviiti. Mõisa tubadest avanevad vaated maalilisele Kernu paisjärvele või ajaloolisele mõisapargile. Maitsva kõhutäie eest kannab hoolt spaa ja hotelliga samas hoones toimetav restoran Ludvig, mille maitsvaid roogi palju kiidetakse.

Linnalähedase, ent looduskauni asukoha ja mõisakompleksi pakutava privaatsuse tõttu sobib Kernu mõis hästi ka kollektiivseteks väljasõitudeks. Olgu selleks ettevõtte meeskonnapäev, firmapidu, töökoolitus, koosolek, nõupidamine või seminar vaheldust pakkuvas ja unikaalses keskkonnas – Kernu mõisa erineva suurusega seminariruumid sobivad igaks juhtumiks.

Spaakülastusega majutuse broneerimiseks külastage Kernu mõisa veebilehte või helistage numbril +372 511 2424.

Hestia Hotel Strand – sinu puhkusest saab sündmus

Oleme harjunud Pärnust mõtlema kui suvepealinnast. Tegelikult on see aga aastaajast olenemata väga mõnus koht puhkamiseks. Hestia Hotel Strand kutsubki sind ja sinu lähedasi Pärnusse mõnulema.

Kui suvisel ajal saab Pärnus nautida rannamõnusid ja linnasuminat, siis külmemal ajal ootab saabujaid ees vaikne väikelinn, kus leidub hulgaliselt tegevusi nii neile, kes armastavad õues aega veeta, kui ka neile, kes eelistavad külma eest soojas olla. Näiteks asub Hestia Hotel Strandi vahetus läheduses Pärnu rannaniidu matkarada, millel asuvalt vaateplatvormilt avanevad kaunid vaated talvisele rannale. Samuti on Pärnus olemas uisuväljak ja mitmeid põnevaid muuseume, mida pere, kallima või sõpradega külastada.

Kui linn ja ümbritsev loodus nähtud, on aeg külastada Hestia Hotel Strandi lõõgastavat vee- ja saunaspaad ning heaoluspaad, kus kasutatakse vaid Eesti päritolu looduskosmeetikat. Esimese asjana tuleb kindlasti ära käia klassikalises 90-kraadises Soome saunas, kus viibimine kiirendab naha vereringlust, mis omakorda intensiivistab higistamist – suurepärane viis keha lõõgastamiseks! Veel leiab spaast aurusauna, sanaariumi, leilisauna, massaažibasseini, värskendava tünni, mullivanni, ujumis- ja lastebasseini. Heaoluspaa kutsub sind aga nautima lõõgastavat massaaži, poputama oma varbaid värskendava pediküüriga või kinkima endale ühe erilise hetke kodumaise kehahoolitsuse näol!

Neid, kes soovivad töö ja puhkuse ühendada, ootab ees hästi varustatud konverentsikeskus, kus on kaheksa erineva suurusega ruumi rahuldamaks ka kõige nõudlikuma kliendi vajadusi seminari või konverentsi korraldamiseks. Hotelli personal hoolitseb kõige vajaliku eest ning pakub personaalseid ja kvaliteetseid terviklahendusi edukaks ning õnnestunud sündmuseks.

Neid aga, kelle töö on mängimine, ootab hotellis ees imeline Lotte Mängustuudio. Siin saab sukelduda sinisesse pallimerre, lennutada vasaraheitega end Filipiinidele, produtseerida oma filmi, luua muusikat ja vändata jalgrattaga kino käima! Samuti võib pidada Lotte Mängustuudios sünnipäeva – meeleolukas pidu on garanteeritud.

Kuna me kõik püüame oma igapäevaelus asutada samme süsiniku jalajälje vähendamiseks, siis pingutab ka Hestia Hotel Strand selle nimel, et puhkamise keskkonnamõju vähendada. Nimelt pälvis hotell 2023. aasta detsembrikuus rahvusvaheliselt tunnustatud keskkonnamärgise Green Key, mistõttu võid kindel olla, et saad seal pikemalt mõtlemata astuda vastutustundlikumaid samme, olgu selleks jäätmete sorteerimine, teadlik toidunautimine või lihtsalt hotellitoas puhkamine.

Hestia Hotel Haapsalu Spa – heaolu ja tasakaal merekaldal

Idülliline ja armas Haapsalu ootab sind! Tule jaluta rannapromenaadil, sõida jalgratta või paadiga ja tee tutvust vanalinna puitpitsilise arhitektuuri ning meeleolukate kultuurisündmustega. Ja pärast kõike seda tule lõõgastu Hestia Hotel Haapsalu Spas. Usu, eemaldudes linnamürast, tunned, kuidas aeg jääb hetkeks seisma.

Siin ootavad sind ees mõnusad ja hubaselt sisustatud toad, kust avaneb imeilus vaade merele või rahulikule Sadama tänavale, hinnas sisalduv külluslik hommikusöök ning vee- ja saunaspaa piiramatu külastus.

Vee- ja saunaspaas saad pingeid maandada viies erinevas basseinis ning viies saunas. Seal olles tunned, kuidas muremõtted peast kaovad ja stress ning lihaspinged asenduvad rahu- ja lõõgastustundega. Eriti hea aeg Hestia Hotel Haapsalu spaa külastamiseks on aga reede õhtu, sest siis saab tavalisest spaast vaikne spaa, mis aitab sul ennast välja puhata argirutiinist ja annab võimaluse siseneda nädalavahetusse juba puhanud tundega. Kord kuus saad end proovile panna saunarituaalidel, mis on tõeliselt meeleolukad.

Heaoluspaa pakub aga nii teraapilisi hoolitsusi, et ennetada ja leevendada terviseprobleeme, kui ka heaoluhoolitsusi, mis aitavad vabaneda igapäevasest stressist, pingest ja väsimusest. Seal olles tuleb kindlasti ära proovida hoolitsus Haapsalu kuulsa ravimudaga. On see ju põhjus, mis väikelinn kuurortlinna staatusesse üldse tõusis. Alustada saab näiteks Haapsalu ravimuda massaažiga ja lõpetada mudamaskiga peanahale.

Loomulikult käib mõnusa puhkuse juurde ka maitsev söök. Hestia Hotel Haapsalu Spas hellitab külaliste maitsemeeli Blu Holmi resto, kus saavad kokku alati värske tooraine, puhtad maitsed ja hubane atmosfäär. Tulemuseks on toit, mis on tulvil kontraste, kuid olemuselt rahulik ja harmooniline, just nagu eestlane isegi. Lisaks rikastab sealseid õhtuid aeg-ajalt ka elav muusika. Maitsev toit ja kaunis muusika käivad ikka käsikäes.

Inspireeriv mereäärne Haapsalu on ka suurepärane koht meeskonnaga aja maha võtmiseks või muu tähtsa sündmuse tähistamiseks. Kui mõni Eestimaa nurgake mõttetööd soosib, siis see on kindlasti mitmekülgne Haapsalu oma vabastava mereõhuga. Korralda Hestia Hotel Haapsalu Spas oma meeskonnaüritus, koolitus või seminar!

Narva-Jõesuu Medical SPA – kõige erilisem ja efektiivsem spaa

Narva-Jõesuu Medical SPA on üks erilisemaid spaasid Eestis. See on koht, kuhu minna, kui tahad maksimaalselt lõõgastuda ja vabaneda kurnatustundest, aga ka koht, kust saad tõhusat abi, kui oled stressis ja/või ülekaaluline. Nimelt asub Narva-Jõesuu Medical SPA-s Eestis ainulaadne, Baltimaade suurim detox- ja antistresskeskus, mis aitab mängleva kergusega saavutada ja säilitada tervislikku kehakaalu. Ei mingit nälgimist ega ebamugavaid hoolitsusi. Näiteks on Narva-Jõesuu Medical SPA ainuke spaa, kus saad soovi korral valida Fitlapi menüü. Samuti võid lisaks tavapärasele ülimaitsvale toidule valida ka maitseküllase detox-menüü.

Valikus on nii traditsioonilised ja ennast juba aastakümneid tõestanud hoolitsused kui ka maailmas innovaatilised ja teaduspõhised programmid. Sealt leiad näiteks kohest lõõgastust pakkuva virtuaalreaalsuse elamuse, Vacuslim48 hoolitsuse, pärast mida oled oma kehalt kaotanud mitu üleliigset sentimeetrit, aga ka näiteks kuiva osoonivanni ja veel palju-palju muud. Narva-Jõesuu Medical SPA-s ei ole midagi juhuslikku ja iga hoolitsuse taga on teadus. Näiteks stressiga võitlemisel lähtutakse ajulainete sageduse muutmisest. Kasutusel on efektiivsed viisid, mis ilma inimese enda suurema pingutuseta toimivad.

Lisaks ootab spaa neljandal korrusel elegantne restoran Kuurort, mille pärliks on 360° panoraamakendega privaatne ruum, kust avaneb suurepärane vaade igihaljale männimetsale ja päikeseloojangule. See on ideaalne koht, kus luua uusi mälestusi.

Narva-Jõesuu Medical SPA-s kasutatakse arteesiavett, mida peetakse puhtaimaks veeks maailmas. Sellega on tehtud kõik nende toidud, see voolab iga vannitoa kraanist ning loomulikult on sellega täidetud ka Narva-Jõesuu Medical SPA-s asuv Baltimaade suurim välibassein. Paljud kliendid võtavad seda vett endale koju minnes lausa pudeliga kaasa.

Narva-Jõesuu Medical SPA on koht, mis jääb meelde ja kuhu tunned vajadust tagasi minna!

Jaga
Kommentaarid