„Põhja-Euroopa oma värske õhu ja kauni loodusega meelitab reisijaid, kes ihkavad autentseid elamusi,“ ütles Finnairi kaubandusjuht Ole Orvér. „Pakume puhkusereisijatele suurepäraseid ühendusi üle Põhjamaade, kusjuures meie Helsingi sõlmlennujaama kaudu on ümberistumised äärmiselt mugavad,“ lisas ta.

Finnair taastab lennud Helsingist Bodøsse, mis asub Põhja-Norras otse põhjapiiri kohal ja lendab sinna viis korda nädalas 17. juunist kuni 2. augustini. Finnair lisab ka lennud Norras asuvasse Trondheimi, lennates Trondheimi 10 korda nädalas juunist kuni augusti lõpuni. Mõlemad linnad pakuvad suurepäraseid võimalusi loodushuvilistele ja neile, kes soovivad kogeda Põhja-Norra vapustavat loodust. Lennud Bodøsse ja Trondheimi on sujuvalt ühendatud Finnairi rahvusvahelise võrgustikuga – Helsingisse saab kiirelt nii Tallinnast kui peagi ka Tartust.

Finnair lisab lende ka Põhja-Soomes asuvasse Kuusamosse, Ivalosse ja Kittilässe, sest Soome Lapimaa meelitab üha enam puhkusereisijaid ka suvehooajal. Finnair on ainus lennufirma, mis teenindab Soome Lapimaad aasta ringi. Lapimaa ehedad looduselamused, värske õhk ja valged ööd on üha atraktiivsemad nii rahvusvahelistele kui ka kodumaistele puhkusereisijatele.

Finnair lendab juuni lõpust kuni augusti alguseni Helsingist ka Gotlandi Visbysse Rootsis, viiel korral nädalas. Gotlandi saarel asuv keskaegne Visby on ideaalne suvine sihtkoht, mis kuulub UNESCO maailmapärandi nimekirja.