Olukorrast on mõjutatud lennu-, auto- ja rongiliiklus, kirjutab Reuters. Saksamaa suurima sõlmpunkti, Frankfurdi lennujaama pressiesindaja sõnul tühistati hommikul enam kui 300 lendu. Lennujaama pidanuks saabuma ja sealt väljuma ca 1000 lendu.

Saksa riiklik raudteefirma Deutsche Bahn teatas, et rongireisid Pariisi tühistati taas ning teiste rongireiside puhul võib ilmastikust tingituna veel aeg-ajalt häireid esineda.

Saksamaa politsei sõnul tekkisid riigi keskel asuvatel maanteedel ulatuslikud liiklusummikud. Politsei lisas, et teede puhastamine võtab veel mitu tundi, ja palus autojuhtidel vältida liiklusesse minemist.

Kohaliku meedia andmetel pakkus Punane Rist tundide kaupa ummikutes seisvatele autojuhtidele sooje jooke ja tekke. Autojuhid istusid ummikus kolmapäeva õhtul hiliste tundideni välja. Saksamaa ilmateenistus hoiatas, et päeva jooksul on oodata veel lund, mõnes Lõuna-Saksamaa piirkonnas ennustatakse lund kuni 15 sentimeetrit. Ilmateenistuse sõnul ei kao tormine ilm nii pea veel kuhugi.