1. Viru hotell: The GreatEST Show

Hind: 179 €

Alustame Viru hotellist, kus pidulisi ootab üritus nimega „The GreatEST Show“. Pileti hind sisaldab õhtusööki Rootsi lauas, klaasikest vahuveini ja meelelahutusprogrammi. Pärast südaööd saab melu jätkata ööklubis Café Amigo.

2. Mood Restaurant: 3-käiguline õhtusöök koos muusikaprogrammiga

Hind inimese kohta: 129 €

Kui eelistad intiimsemat õhkkonda, pakub restoran Mood kolmekäigulist õhtusööki koos tervitusjoogi ja muusikaga.

3. Hotel Olympia: Pidulik aastavahetuse kontsert-õhtusöök

Täiskasvanu: 199 €, laps: 110 €

Radisson Blu Hotel Olümpia restoranis pakutakse rikkaliku buffet-lauda üheskoos meelelahutusprogrammiga. Hind sisaldab ka tervitusjooki ja pokaal vahuveini uue aasta saabumisel. Lastele on ka eraldi peoruum koos lõbusate tegevuste ja õhtujuhiga.

4. Restoran Tchaikovsky: uusaasta pidulik õhtusöök

Hind inimese kohta: 195 €

Restoran Tchaikovsky pakub klassikalisemat ja pidulikku õhtusööki, mis sisaldab tervitusjooki, vett ja kohvi/teed. Õhtusööki saadab klassikaline muusika. Külastajaid ootab ka üllatusesineja.

5. Aastavahetus restoranis The Nautilus

Hind inimese kohta: 170 €

Aastavahetuse tähistamiseks on restoran koostanud spetsiaalse 5-käigulise menüü. Hind sisaldab- ka tervitusbaari, kus on piiramatul hulgal austreid ja vahuveini. Terve õhtu jooksul saab valida ka erinevate roogade vahel. Muusikalist elamust pakub kaverbänd „Full House Band“.

6. Pidulik aastavahetus restoranis Gloria

Vahesaalis hind inimese kohta: 169 €, peasaalis 199 €

Restoranis Gloria ootab külalisi 4-käiguline õhtusöök, show-programm ja kaks DJ-d: Kert Klaus ja Kermo Hert. Kui toitlustust ei soovi, on võimalik 49 euro eest soetada ka lihtsalt peopääse.