Mitmekülgne Viimsi SPA

Viimsi suurim vabaajakeskus Viimsi SPA rõõmustab oma külastajaid juba jõulupühadel, muutudes veelgi kaunimaks ja uhkemaks.

Saunakeskuses avatakse neli tuttuut sauna: troopika-aurusaun, suur rituaalisaun, suitsusauna stiilis saun ja infrapuna-joogasaun. Viimases hakkavad muu hulgas toimuma ülipopulaarsed saunajooga treeningud, kuhu siiani tuli koha saamiseks aeg kaks nädalat ette broneerida. Vees lõõgastumiseks lisanduvad massaažibassein ja privaatse vaatega mullivann. Loomulikult ei puudu uuest osast mõnusad istumis- ja puhkealad, kus lihtsalt hetkeks saunakuumusest maha jahtuda ja värskendavaid jooke nautides mõnuleda.

Saunakeskuses avatakse neli tuttuut sauna.

Kõigi perede rõõmuks valmis hiljuti ka moodne unisex-riietusruum, kus pere pisemad saavad nüüd ema-isaga koos end suureks spaatamiseks valmis panna! Garderoobis on riietumiseks privaatsed ja ruumikad kabiinid.

Rituaalisaun mahutab senisest vähemalt kaks korda rohkem saunasõpru, kellele pakume täiesti uusi nii saunameistriga kui ka -meistrita rituaale. Pärast kuuma rituaali pääseb otse väliterrassile külma basseini jahutust nautima.

Kokku saab alates jõuludest koos SPA18+ saunakeskusega nautida Viimsi SPA-s lausa 17 sauna, mitmeid basseine, sealhulgas 25 m sportbasseini, ning külastada piirkonna suurimat veekeskust Atlantis H2O Aquaparki. Treeningvajaduse eest hoolitseb spordisõprade poolt kõrgelt hinnatud Viimsi SPA spordiklubi, meelt lahutab parimate kassahittidega Viimsi kino ning õhtu lõpuks täidab kõhu uue talvemenüüga Black Rose’i pubi.

Tallinn Viimsi SPA

Randvere tee 11, 74001 Viimsi

Harju maakond, Eesti

+372 606 1000

Tartu Lumepark – snowtubing ja Eesti uusim mäesuusakeskus

Kes oleks võinud veel aasta tagasi arvata, et napilt kahe kilomeetri kaugusel Tartu Raekoja platsist saab talvel kihutada mäesuuskade või lumelauaga! Aga täpselt nii see on!

Tartu Lumepark on juba kaheksa aastat rõõmustanud Eesti kõige ägedamate tuubiradadega nii suuri kui ka väikeseid külastajaid. Pargis on seitse erineva raskusastmega tuubirada, mis pakuvad tõelist sõiduelamust. Kuna laugematel radadel lubatakse täiskasvanul sõita ka süles oleva väikese lapsega, on Tartu Lumepargist kujunenud lastega perede talvine meelispaik.

Tartu Lumepargist on kujunenud lastega perede talvine meelispaik.

Tartu Lumepargi selle talve suurim uuendus on aga vastvalminud 200 meetri pikkune tõstukiga lumelaua- ja mäesuusanõlv, mis toob talvise meelelahutuse lausa koju kätte. Peanõlva kõrval on ka sajameetrine Terminali lastenõlv – ideaalne õppekoht neile, kes esimest korda elus mäesuusad või lumelaua alla panevad. Ja kui peaks juhtuma, et sul endal pole vajalikku sõiduvarustust, siis sedagi saad rentida lumepargist – nii suuski, lumelaudu, saapaid kui ka kiivreid.

Ära istu toas, tule naudi talve! Selle talve kohtumispaik Lõuna-Eestis on Tartu Lumepark.

Tartu Lumepark

Tartu, Muuseumi tee 5

Tel 5770 5947

Parimaid sihtkohti pakub Travel House

Kui talv oma hangede, liumägede ja viirustega täistuuridel toimetab, võiks pakkida lapsed, abikaasa ja hea raamatu ning sõita basseini äärde päikest võtma! Millist hotelli ja sihtkohta valida?

Kui täidad Travel House’i kodulehel kiire reisipäringu, aitavad reisiagendid sul otsustada. Nende igapäevatööks ongi hotelle võrrelda ja end heade pakkumistega kursis hoida.

Soodsamad pakkumised ootavad Egiptuses.

Soodsamad pakkumised ootavad Egiptuses. Kui sa lihtsalt ei jaksa enam koristada, lapsi riidesse ja riidest lahti kamandada, süüa teha, põrandalt leivaraasukesi pühkida ja meelelahutust organiseerida, siis Egiptuse hotellides on kõige selle eest hoolitsetud. Koristamise raske töö tehakse sinu eest, söök ja jook on alati käeulatuses, lapsi rõõmustavad liutorud, bassein, animaatorite programm ja emmed-issid saavad lihtsalt logeleda ning akusid laadida. Just seda ongi mõnikord vaja.

Kellel aga on rahakotti rohkem kogunenud, saab sõita Tenerifele, Taisse, Balile jne. Valik on sinu!

Travel House OÜ

+372 5867 4147

Jaga
Kommentaarid