Pariisi Ritzi hotellis kaduma läinud 750 000 eurot väärt sõrmus leiti tolmuimeja seest.

Sõrmuse omanik, hotelli külastanud Malaisia ärinaine, esitas reedel politseile kaebuse, kuna kahtlustas, et sõrmus on varastatud.

Õnnelikul kombel leidsid Ritzi turvamehed sõrmuse tolmu vahelt tolmuimeja tolmukotist, vahendas Prantsuse ajaleht Le Parisien.

Ajaleht lisas, et tähtis külaline sõitis reedel Londonisse, kuid naaseb nüüd Pariisi oma sõrmuse järele.

Hotell kinnitas, et pakkus külalisele kompensatsiooniks kolme tasuta ööd, et korvata ebamugavused. Väljaandele saadetud avalduses ütles hotell: „Tänu turvameeste hoolikale tööle leiti sõrmus täna hommikul. Soovime tänada Ritz Paris’i töötajaid, kes töötavad iga päev ausalt ja professionaalselt.“

Ärinaine ütles oma ütlustes politseile, et jättis sõrmuse reedel oma hotellitoa lauale ning läks paariks tunniks linna sisseoste tegema. Tagasi tulles oli see aga kadunud.

Pole esimene kord

See ei ole esimene kord, kui hotellis on teatatud ehete kadumisest.

2018. aastal konfiskeerisid viis relvastatud meest luksushotelli sees asuvast juveelipoest üle 4 miljoni euro väärtuses kaupa.

Hiljem samal aastal teatas Saudi Araabia kuningliku perekonna nimetamata liige, et tema hotellitoa sviidist on varastatud sadade tuhandete naelade väärtuses ehteid.