Tallinn

Eelmisel nädalal süüdati Tallinna Raekoja platsil jõulukuuse tuled. Nagu varasematelgi aastatel, on selle ümber paigaldatud puitmajad, kust saab osta erinevaid suveniire, käsitööd, maiustusi ja hõõgveini. Raekoja platsil oli jõulupuu kõrval ka koht lastekarussellide jaoks ning postkast, kuhu igaüks saab poetada jõuluvanale mõeldud kirja.

Tallinna jõuluturg 2023

Tallinna Raekoja platsi jõuluturg on avatud kuni 7. jaanuarini iga päev kell 11–20. Kuumad joogid ja toidud on saadaval pühapäevast neljapäevani kell 10–22, reedel ja laupäeval kell 10–23. Suurel laval on kultuuriprogrammid reedeti ja laupäeviti kell 17–19 ja pühapäeviti kell 12–14. Jõuluvana maja hakkab olema avatud iga päev 12–18.

Riia

Riia on läbi aegade olnud kuulus oma jõulukuuskede poolest. Linn on isegi talviseks perioodiks välja mõelnud spetsiaalsed temaatilised ekskursioonid „Jõulupuude jälgedes“, kuid põhikaunitar on traditsiooniliselt Toomväljakul, kus jõulude ajal on ka jõuluturg. Sel aastal on see avatud 7. jaanuarini.

Jõuluturg on avatud esmaspäevast neljapäevani kell 11–21, reedel ja laupäeval kell 10–22 ning pühapäeval kella kümnest hommikul kaheksani õhtul. Plaani järgi on 24. detsembril turg avatud kell 10–18, 25. ja 26. detsembril kell 10–20.

Vilnius

Esimest korda paljude aastate jooksul paigaldati Vilniuse katedraali väljakule elav jõulupuu. Enne seda kasutati erinevaid installatsioone.

Vilniuse jõulupuu rõõmustab kohalikke elanikke ja linna külalisi kuni 7. jaanuarini 2024.

Vilniuse jõulupuu ja turg