Täna toimunud investorkõne ajal esitles airBalticu juhatuse esimees ja president Martin Gauss koos finantsjuhi Vitolds Jakovļevsi ja operatsioonide juhi Pauls Cālītisega firma käesoleva aasta kolme esimese kvartali finantstulemusi.

Jätkuna rekordilistele esimese poole aasta tulemustele, demonstreerib airBaltic endiselt tugevaid tegevusnäitajaid kogumüügituluga 510.6 miljoni euro ulatuses, mis on 41% rohkem võrrelduna eelmise aasta sama perioodiga.

Peale selle tõstavad kolmanda kvartali tulemused esile kasvutrendi – ulatudes võrreldava EBITDAR rekordtasemeni 72.7 miljonit eurot 33.2% marginaaliga ning müügitulu tasemega 219.3 miljonit eurot. Viimasena mainitu suurenes 28% võrreldes eelmise aasta kolmanda kvartaliga ja rõhutab ettevõtte tugevat kasvu ja vastupidavust.

„Kogu kolmanda kvartali ja käesoleva aasta üheksa kuu jooksul on airBaltic pidevalt näidanud tugevaid finants- ja tegevusnäitajaid. Selle perioodi sisse kuulub rekordiline suvi koos peaaegu poolemiljonilise reisijate mahuga kuus ja stabiilse nõudluse kasvuga,“ kommenteeris airBalticu juhatuse esimees ja president Martin Gauss.

Ta lisas, et firma tulemused oleksid veelgi tugevamad juhul, kui poleks esinenud väljakutseid mootorite tarneaja osas.