George Latorre lendas sel kuul Vietnamist New Yorki ning palus stjuardessil tuua tass kohvi.

Manhattani kohtule esitatud kaebus väidab Lattore, et stjuardess valas talle kogemata kuuma kohvi vasaku käevarre peale, mis põhjustas teise astme põletusi. Mehe sõnul tekkisid tal villid, naha koorumine ja armid. Lisaks sõnas ta, et põletus rikkus ta käel olnud tätoveeringu, mille keskel on nüüd suur arm. Ta lisas kaebuses, et stjuardess oli hooletu, kuna serveeris ohtlikul viisil kuuma jooki. Lattore sõnas, et juhtunu tekitas talle palju valu ja kannatusi ning emotsionaalset kahju.

Pärast juhtunut palus Lattore end tõsta ümber mugavamale istmele ja pakkus äriklassi ülemineku eest tasu, kuid lennuki pardale tulnud meeskonnaliikmed ei lubanud seda.

Pärast lennult lahkumist väitis Latorre, et läks arsti juurde põletushaava näitama, kus öeldi talle, et tegemist on tõsise põletusega ja ta peaks kirurgi juurde minema. Latorre sõnul ei saa ta põletusest tingitud valu tõttu magada ning ta peab otsima arstiabi.

Kaebuses märkis ta ka, et American Airlines pole palganud tööle pädevaid töötajaid. Lennufirma ütles TMZ-le, et nad ei kommenteeri pooleliolevaid kohtuvaidlusi.