1. Eriline keskkond

Pidu keset võimast Läänemerd tekitab elevust ja pakub põnevaid võimalusi koos aja veetmiseks. Muinasjutuline jõulukruiis Stockholmi või hoopis maagiline jõulu-brunch tuledesäras seisva Baltic Queeni pardal loovad just selle õige pühademeeleolu.

Erilises keskkonnas kolleegidega koosveedetud aeg garanteerib ka edaspidiseks koostööks parema sünergia. Ühisest peost merel räägitakse hiljem veel mitu kuud, kui mitte aastaid…

2. Lookas lauad

Sinu jõululauale jõuavad meie peakokkade valmistatud 124 hõrku rooga, mis on inspireeritud nii kohalikust toorainest kui ka maailma kulinaariast. Uhke jõululaud on iga tõelise peo staar, kostitades nii traditsioonilise heeringa ja räime, pühadesingi ja -ribide, suus sulavate taimsete valikute ning magusalauaga, mis paneb südame puperdama!

3. Meelelahutus

Laeval saad kombineerida hariva seminari või ajurünnaku õhtuse meelelahutusega või valida puhta lõbu tõelise jõulugala stiilis. Kõiksuguste ürituse pidamiseks on mitmeid erinevaid ruume, toitlustusvõimalusi ja rühmategevusi.

Särav meelelahutusprogramm, muusikalised etteasted, publikuga arvestav plaadikeerutaja (soovilood garanteeritud!) ning pühadevääriline atmosfäär täidavad ka kõige kriitilisema pidulise soovid.

4. 40-tunnine pidu

Rootsi kruiis kestab kokku 40 tundi – see on suurepärane võimalus kolleegidega pikemalt aega veeta ning ühiseid mälestusi luua. Samuti ei pea muretsema kojusaamise pärast, sest majutuseks on mugavaid kajuteid igale maitsele.

Pärast kvaliteetaega laevas saate üheskoos avastada ka Stockholmi jõuluturge, pühadesäras tänavaid, kohvikuid, poode ja kõike muud, mida Rootsi pealinn sel maagilisel ajal pakub.

5. Kingitused

Ettevõtte jõulupidu on suurepärane aeg tunnustamiseks ja kingituste jagamiseks. Mida sobivam kingitus, seda suurem rõõm – ettevõte saab iga töötaja pardakaardile laadida kingisumma, millega saavad pidulised ise endale pardapoodidest meelepärast valida.

Pühadel kipub tekkima palju üleliigset ning kõik kingitused ei pruugi alati täppi minna. Kingiraha garanteerib üllatused, mis on päriselt vajalikud ja oodatud.

Leia pidu, kus soovid täituvad! Vaata võimalusi SIIT. Peo broneerimiseks kirjuta grupid@tallink.ee.

Jaga
Kommentaarid