Tallinna Lennujaama kommunikatsioonijuht Jane Kallaste sõnas, et kui lennujaamale tehakse pommiähvardus, käitutakse vastavalt varasemalt kokkulepitud protseduuridele. Samamoodi tegutses lennujaam ka eile, teavitades politseid.

„Meile on oluline tagada reisijate turvalisus,“ sõnas Kallaste. Igapäevaselt pakub lennujaamale julgestusteenust G4S. Eilne ei mõjutama lennujaama lennuliiklust.

„Pommiähvardus Tallinna Bussijaamale oli kella 6 ajal hommikul,“ sõnas ettevõtte turundus- ja kommunikatsioonijuht Kadriann Raud. Ta lisas, et ähvarduse hetkel oli bussijaamas vähe reisijaid ning kontorid ja teenusepakkujad olid suletud. Politsei kontrollis bussijaama ala pommikoeraga üle ja olukord lahenes.

Elektrikatkestus bussijaamas

Eile mõjutas Tallinna Bussijaama tegevust keskpäevane elektrikatkestus. Raua sõnul oli Elektrilevilt asjakohase info saamine raskendatud. „Pidime käsitsi avama bussijaama uksed, tualettide väravad ja erinevad territooriumil asuvad tõkkepuud,“ tõi Raud välja.

Ta lisas, et mitmete teenusepakkujad, näiteks Cargobus ja R-kiosk ning piletimüük pidi mitmeks tunniks peatama oma tegevuse. See avaldas negatiivset majanduslikku mõju., tõdes Raud. Samuti oli häiritud bussijaamas asuvate kontorite töö.

Elektrilevi selgitas, et eile oli ajavahemikus 12.27-13.27 häiritud elektriühendus Tallinna Bussijaama läheduses kaablirikke tõttu.