Regulaarlendude puhkusesihtkohtade seas on jätkuvalt paljud tuntud linnad, aga lisandunud on mitmed uued, kuhu eelmise aasta talvehooajal lennata ei saanud. Uued regulaarlennu sihtkohad on Kanaari saared: Gran Canaria ja Tenerife, kuhu saab lennata airBalticuga ning esimest korda jätkab Aegean talvehooajal lende Ateenasse ja SunExpress Antalyasse.

Kui varem sai Hispaania lõunarannikule Malagasse vaid teatud kuudel aastas, siis eestlaste suureks lemmikuks kujunenud Andaluusia pärl on saanud nüüd aastaringse lennuühenduse Tallinnast. Lisaks leiab lennugraafikust taas lennud Paphosele ja Dublinisse. Jätkuvalt on valikus Euroopa suurlinnad nagu näiteks London, Pariis, Amsterdam, Berliin, Barcelona, Zürich ja Kopenhaagen. 

AirBalticul toimuvad alates varuks detsembrist kord nädalas toimuvad regulaarlennud Genfi ja Salzburgi. Tšarterlennu sihtkohti, kuhu pileteid on võimalik osta vaid reisibüroode kaudu, on sel talvehooajal Tallinna lennujaamast neli: Sharm El Sheikh, Hurghada, Tenerife ja Aqaba Jordaanias. 

„Tallinna lennujaamas toimub talveperioodil keskmiselt 80 lendu päevas ja lennujaama läbib iga päev enam kui 6000 reisijat. Neljakümne otselennu liini seast leiab sobiva sihtkoha nii linna-, ranna- kui suusapuhkuseks. Veel olulisem on, et peamistesse sõlmlennujaamadesse kasvanud lendude arv tagab paremad ühendused ka ärireisideks,“ ütles Tallinna lennujaama juhatuse liige Eero Pärgmäe.

Mitmetel äriliinidel kasvab lennusagedus, näiteks Finnair lendab Helsingisse 9 korda päevas. Kõige rohkem on muudatusi oodata talvehooajal Vilniuse liinil, kus lennuajad muutuvad ärireisijale paremaks. Lisanduvad hommikused väljumised esmaspäevast neljapäevani ning õhtused lennud hakkavad toimuma varasemal ajal kui praegu. Uus lennuplaan võimaldab otselendudega ühepäevaseid reise teisipäevast neljapäevani.

„Pea pooled meie reisijatest lendavad läbi sõlmjaamade ja see tagab igapäevased ühendused ettevõtjatele aga ka laiema puhkusesihtkohtade valiku. Sel talvehooajal suureneb maht Helsingi liinil, Amsterdam saab juurde õhtuse lennu ning suurenevad sagedused ka Istanbuli,“ rääkis Pärgmäe ja lisas, et talvehooajaks on võimalik pikalt ette planeerides saada hea hinnaga lennupiletid.