Augustis lendas Tallinna lennujaamast regulaarliinidel 15 lennufirmat, lennutades reisijaid 32 erinevasse sihtkohta. Kõige rohkem otselende on airBalticu lennugraafikus, mis lendas 16 sihtkohta. Regulaarliinidele lisandusid tellimuslennud, mille reisijate hulk moodustas 11% kogu reisijate arvust. Populaarsemad tellimuslendude sihtkohad olid Türgi, Montenegro ja Bulgaaria puhkusepiirkonnad. Ligi pooled kõikidest reisijatest lendasid suurematesse sõlmjaamadesse Riiga, Stockholmi, Helsingisse, Frankfurti ja Varssavisse.

Augustis toimus kokku 3543 lennuoperatsiooni ehk keskmiselt 114 saabumist ja väljumist päevas. Väljuvate lendude tipptunnid on valdavalt varahommikutel, ent kõige tihedamad olid esmaspäeva ja reede hommikud, kui kella 7–8 vahel väljus 7 lendu, kokku ca 750 reisijaga.

AS-i Tallinna Lennujaam juhatuse liige Eero Pärgmäe sõnas: „Pileti hinnastamist vaadates hakkab selgeks saama, et turg odavlennufirmade ja klassikaliste vedajate vahel on ühtlustumas. Juba täna pakuvad ka klassikalised lennufirmad soodsaid ilma lisateenusteta pileteid, samas kui varem pakuti rohkem nn kõik hinnas pileteid. See tähendab, et lennupiletit ostes peab reisija pöörama suuremat tähelepanu, mis teenuseid lennupilet sisaldab. Hiljuti näiteks muutis oma hinnastamist ka Finnair, mis tähendab, et kõige taskukohasema piletiga lennates saab nüüd pardale kaasa võtta vaid arvutikoti.“

Kuigi suvine tipphooaeg lennujaamas hakkab lõppema, juhib lennujaam tähelepanu, et enne reisi tuleks üle kontrollida, mida ostetud lennupilet sisaldab ehk kui suur pagas on hinnas, kas reisidokumendid on korras (näiteks Inglismaale ei saa ID-kaardiga, vaid passiga), kas lemmiklooma puur vastab nõuetele, millised piirangud on kehtestanud sihtriik jne. Korralikult ette valmistades kulgeb reis ladusamalt.

Regionaalsetes lennujaamades teenindati kokku 6691 reisijat, sh Kuressaares 4227, Kärdlas 2157, Pärnus 172 ja Tartus 135 reisijat.