Hoolitsusega teine öö tasuta Grand Rose SPA Hotelis (Kuressaare, Saaremaa)

Broneerides majutusele juurde vähemalt 60-minutilise hoolitsuse, saad Grand Rose SPA hotellis samal päeval tasuta lisaöö koos saunakeskuse ja jõusaali külastuse ning hommikusöögiga. Eripakkumine kehtib saabumisega pühapäevast kolmapäevani.

Grand Rose SPA, millest lausa õhkub saare ajalugu ja kultuuri, asub Kuressaare vanalinna peatänaval. Butiikhotelli teeb eriliseks selle disain ja läbivad roosimotiivid, mida võib terava silmaga külaline märgata nii riidekapile graveeritult kui ka spaabasseini põhjas olevalt mosaiigilt.

Neljas öö tasuta Meresuu SPA & Hotelis (Narva-Jõesuu, Ida-Virumaa)

Broneeri vähemalt kolmeöine spaapuhkus Meresuus saabumisega pühapäeval või esmaspäeval ning saad kingituseks neljanda öö majutust spaahotellis tasuta. Majutus sisaldab spaa ja spordiklubi külastust ning hommikusööki. Spaakeskuses saad nautida tasuta populaarseid saunarituaale.

Eesti pikima liivaranna ääres Narva-Jõesuus asub kõigi mugavuste ja merevaatega Meresuu SPA & Hotel. Rikkaliku valikuga ilu- ja tervisemaailm, kümne sauna ja kaheksa basseiniga spaakeskus, hubased numbritoad, maitseseiklused hotelli restoranis ning muidugi see lummav merevaade – kõike seda pakub Meresuu SPA & Hotel.

Ajapiiranguta külastus Eesti esimeses täiskasvanute spaas, Tallinn Viimsi SPA18+ (Viimsi, Harjumaa)

Tallinn Viimsi SPA18+ saunakeskuses on septembris võimalik lõõgastuda tavapärase kolme tunni asemel ajapiiranguta.

SPA18+ saunakeskuses saab nautida erilist vaikust ja rahu, sest see ala on loodud vaid täiskasvanutele. Külastajate kasutada on kuus eksklusiivse sisekujunduse ja atmosfääriga sauna, kohvik ja veebaar, privaatsed puhkealad, lõõgastusruum puuviljade ja värskendavate jookidega, Türgi saun ehk hamam ja Saaremaa mudahoolitsused mudalas. SPA18+ pääse tagab sissepääsu ka Viimsi spaa- ja saunakeskusesse, andes seega võimaluse külastada kokku 14 sauna ning viit spaabasseini.

Veel põnevaid pakkumisi

Jaga
Kommentaarid