Videolt näeb, kuidas naine ronib Rooma suurimasse Trevi purskkaevu ning ronib siis üle kivide, et seal oma veepudelit täita. Naine jõuab vaid vaevu pudelit purskkaevus olevast tilast lõpuni ära täita, kui valvur vilet puhub ja talle vastu astub. Pärast turistiga vestlemist on näha, kuidas valvur rikkuja minema juhib. Paraku pole teada, kas turist vahistati ja sai trahvi või mitte.

Vaid nädalad varem vihastas turist välja kohalikud võimud, kui mees ronis t-särgi ja lühikeste pükste väel purskkaevu ujuma.

Turistid rikuvad monumente aina hoogsamalt. Juunis levis video, kuidas üks turist nikerdab Rooma Colosseumi peale oma nime initsiaale. „Mul on sügavalt piinlik. Sain oma veast alles hiljem aru, kui sain teada monumendi iidsusest,“ sõnas turist tagant järele. Aasta varem söövitas ka Iiri turist oma initsiaalid Colosseumi monumendi sambale.

Tollal nägi seadus ette, et vandalism võib kaasa tuua üheaastase vanglakaristuse või minimaalselt 2060 eurose trahvi. Tänaseks on trahvid aga märkimisväärselt suurenenud, küündides kasvõi 14 000 euroni.