Turistid tellisid lisaks võileivale krõpse, Coca-Colat, pudelivee ja espresso. Hiljem arvet paludes märkasid nad, summa oli 15,70 eurot, millest kaks eurot oli lisatasu võileiva serveerimise eest kahele inimesele.

„Kui klient palub mul teha kaks portsjonit röstsaia, pean kasutama kahte taldrikut, kahte salvrätikut ning minema laua juurde, kasutades kahte kätt,“ sõnas söögikoha omanik. Söögikohta väisanud turistid jagasid oma hämmingut juhtunust ka TripAdvisoris, kus kirjutasid: „Sellist asja pole kunagi juhtunud mitte üheski kohas maailmas, kus oleme käinud.“

Itaalia restoranides on tavaline, et arvele lisatakse tasu, mida nimetakse „copertoks“. See on tasu, mis lisatakse arvele lauateeninduse eest. Tavaliselt on summaks 2-4 eurot inimese kohta lauas.

Turistid, kes soovivad vältida coperto maksmist, peaksid eelistama kohvikuid ja jäätise kohti, kust saab tellida ning lahkuda lauas istumata. Laua taga istudes on teenindajatel õigus nõuda lisatasu.