Kohtuasjas on kirjas, et Delta stjuardessid jätkasid mehele alkoholi serveerimist, kuigi ema ja tema tütar ütlesid neile korduvalt, et mees katsub neid vastu nende tahtmist.

Lend oli teel New Yorgist Ateenasse, mis tähendas ligi üheksatunnist lennuaega. Alkoholijoobes mees ahistas seksuaalselt 16-aastast tüdrukut, kes tema kõrval istus, ja karjus tüdruku peale. Delta lennufirma stjuardessid andsid mehele lennu vältel ligi kümme viinakokteili, koos teiste alkohoolsete jookidega, kirjutati kohtuasjas.

Töötajad ignoreerisid ema ja tütre palveid

16-aastase tüdruku ema istus tütre kõrval ja palus stjuardessidelt korduvalt, et nad lõpetaksid mehele alkoholi serveerimise. Ema aga ei kuulatud. Ema ja tütre sõnul ütlesid stjuardessid vastuseks, et mehega ei ole mingisugust probleemi.

Kohtuasjas on muu hulgas kirjutatud, et tüdrukul oli lennul paanikahoog, sest ta tundis, et on kinni selles lennukis, ta ei saa põgeneda ja peab taluma joobes mehe ahistamist. Lõpuks nägi teine reisija tüdrukut nutmas ja pakkus talle, et võib temaga istekohad ära vahetada. Tüdruk võttis reisija pakkumise vastu.

Kui lend Ateenas maandus, lahkus mees ilma igasuguse karistuseta lennukilt, kuigi ema ja tütar soovisid, et politsei võtaks ta lennujaamas kinni ning viiks arestimajja. „Me ei saa kõnealust juhtumit spetsiifiliselt kommenteerida, kuid Deltal on nulltolerants reisijate vastu, kes käituvad teistega ebaviisakalt või koguni ebaseaduslikult,“ ütles Delta esindaja CNN-ile. „Midagi ei ole tähtsamat, kui meie reisijate ohutus.“

Ema ja tütar soovivad kogetu eest kompensatsiooni, mille suurusjärk tehakse kindlaks kohtuprotsessi käigus.