Videost on näha reisija pahameelt. „Kui sa nii tunned, pead sa lennult lahkuma. Kas sa soovid seda või soovid oodata Bangkokini?“ küsis stjuardess reisijalt. „Jah, ma soovin kohe maha minna,“ esitas ärritunud reisija oma nõudmisi.

Newsflare'i andmetel oli lennuk 19. juulil teel Tais Chaing Mai rahvusvahelisest lennujaamast Bangkoki.

Videost on kuulda, kuidas piloot teatab, et lennuk pöördub tagasi. Samuti on videost näha, kuidas turvamehed saadavad ärritunud reisija ja veel kaks tema reisikaaslast pärast lennuki tagasipöördumist lennukist välja. Seda, kas mees leidis hiljem oma koti, pole teada.

„Ta kurtis, et tema kott, kus oli raha ja olulised asjad, jäi lennujaama,“ kirjeldas üks reisijatest ärritunud kaasreisija käitumist. „See oli häiriv ning teda ei huvitanud, et teised inimesed hilinevad tema pärast sihtkohta,“ lisas teine lennul viibinud reisija.

Lennuk tõusis pärast intsidenti õhku ja maandus ohutult Bangkokis.

Eelmisel nädalal tuli Amsterdami suunduval United Airlinesi lennuga suunduda tagasi Chicagosse, kui üks reisija oli pahane, et ei saanud oma eelistatud toiduvalikut. Ärritunud reisija reisis äriklassis ning võis olla joobes, kui sai teada, et ei saa oma eelistatud toitu.