ÖÖD House, Eesti peegelmajade tootmisettevõte, on asutatud 2016. aastal. Kontseptsioon sündis kui vennad Jaak ja Andres Tiik otsisid kohta, kuhu loodusesse matkama minna. Leiti vaid traditsioonilisi hotelle ja vanu puitmaju, kuid mitte väikest majakest ilusas looduskaunis asukohas. Nii sündiski idee jaotada 5-tärni hotellitoad privaatselt liivaranna lähedale mändide alla, metsade sügavustesse, maaliliste järvede kaldale ja erilistesse kohtadesse üle maailma.

2018. aastal kasvas tootmisettevõttest välja ÖÖD Hötels. Tänaseks saab Eestis külastada 22 ÖÖD peegelmaja ja üle maailma on müüdud üle 350 maja. Näiteks leidub ÖÖD maju lisaks Eestile Islandil, USA-s, Ghanas, Mehhiko džunglis, Norra fjordide lähistel, Hollandis ja UK-s. Viimases avatigi juuni alguses uus loodusmajutus koostöös kohalike Polo klubi omanikega (Lucy ja Charlie Budgett).

Londoni lähistel Kirtlingtonis on 7 peegelmaja sauna, tünnisauna või välivanniga. Kiiresti populaarsust kogunud ÖÖD peegelmaju UK-s külastas lisaks teiste hulgas ka The Times ajakirjanik Gemma Bowes.

ÖÖD peegelmajad eristuvad unikaalse disaini poolest. Signature House on kolmest küljest kaetud maast laeni peegelklaasidega, mis annavad majast seest 180-kraadise vaate ümbritsevale loodusele. Peegelklaas eksterjööris teeb maja justkui nähtamatuks, nii on ka visuaalne jalajälg minimaalne. Seetõttu sobib ÖÖD maja igasse keskkonda ja on igas asukohas täpselt nii eriline kui on selle ümbrus.