Esmased konsolideeritud finantstulemused toovad välja silmapaistva verstaposti - 285 miljoni euroni ulatuva müügitulu suuruse mis näitab 49%-list kasvu võrreldes eelmise aasta sama perioodiga.

Martin Gauss, airBaltic’u president ja juhatuse esimees: „2023. aasta esimene poolaasta on ületanud meie ootusi airBaltic’u tugevate majandustulemuste osas. Senised suvehooaja näitajad on tugevad, näidates kasvutrendi tugevnemist iga kuuga. Võrreldes 2022. aasta sama perioodiga näitame tugevat kasvu müügitulu, reisijate arvu ja teostatud lendude osas. Meie tulevikueesmärgiks ja ambitsiooniks on endiselt saavutada 700 miljoni euro suurune müügitulu ning näidata olulist kasvu lennutatud reisijate osas kuni 4,4 miljoni tasemel käesoleva, 2023. aasta lõpuks.“

„Keskendume endiselt sellele, et säilitada turuosa juhtiva lennuühenduse teenusepakkujana meie koduturgudel, ehk Riia, Tallinna, Vilniuse ning Tampere lennujaamades. Sel suunal on airBaltic tugevdanud oma positsiooni ning meie pühendumus suurepärasele kliendikogemusele ning majandusarengu panustamisel jääb tugevaks,“ lisas Gauss.

2023. aasta esimese kuue kuu jooksul on airBaltic lennutanud peaaegu 2 miljonit reisijat või 52% rohkem kui samal perioodil aasta tagasi. Teostatud lendude arv suurenes 20% võrra saavutades 20 293 lendu.

On oluline märkida, et teise kvartali majandustulemused saavad esitletud 9. augustil 2023 investorite kohtumise raames.