Restoran on mitmel korral jõudnud White Guide'i nominentide hulka ja 2022. aastal võitis Rose'i peakokk German Macharashvili konkursil „Aasta peakokk“ teise koha. Rootsis õppinud ja karjääri teinud Germani kirg toiduvalmistamise vastu tekkis suuresti tänu peakokast emale, kellega ta käis väikesena tööl kaasas toidutarkust õppimas ning kellelt pärineb ka mehe austus puhaste maitsete vastu.

Suvisel ajal meelitab restoran külastajaid oma päikeselise suveterrassiga, kus on mõnus nii jahutavaid kokteile kui ka suussulavaid roogi nautida. Restoranis kohapeal valmistatakse ka legendaarset limonaadi – saare värsketest kuusevõrsetest. Kohalikust toorainest pakutakse ka hõrke kala- ja liharoogi ning valikut on ka taimsete eelistustega külastajale. Selle suve desserdiks on kujunenud aga unelmate Pavlova – magus kohevus ja värsked marjad. Magusaarmastajate lemmik!

Sügisperioodil kolib restoran Grand Rose SPA nullkorrusele, kus on võimalik jaheda ilma eest romantiliselt peitu pugeda. Võlvkaared ja ajalooline hõng koos sumeda küünlavalgusega loovad tõeliselt hubase meeleolu. À la carte menüü juurde soovitatakse muidugi ka veine, mis roogadele veelgi rohkem nüansse lisavad.

Põimunud maitse- ja saunaelamused

Saaremaal hoitakse au sees ka kohalikku saunakultuuri. Enne või pärast einestamist on võimalik külastada Grand Rose SPA saunakeskust, mis asub mugavalt samas hoones. Hotelli idamaise interjööriga saunakeskusest leiab seitse stiilset sauna: väli-, kadaka-, kasesauna, kuuma Soome sauna, aurusauna, sanaariumi ja soolasauna.

Hoolitsuste toad asuvad mugavalt spaakeskuses, basseinide ja spaabaari vahetus läheduses, mis tähendab, et massaažiks saab valmistuda kasvõi tulikuumas Jaapani vannis värskelt pressitud apelsinimahla nautides.

Külaliste vaieldamatuks lemmikuks on kõrgeima temperatuuri (+90 ˚C) ja keskmise õhuniiskusega õues asuv leilisaun. Mõnus ja elamusi pakkuv välisaun täidab ka kõige suurema saunasõbra unistused. Suvel on võimalik pärast saunatamist päikese käes peesitada või talvel hüpata kasvõi lumehange.

Kui sel suvel veel Saaremaale jõudnud ei ole, siis sea aga samm Grand Rose SPA hotelli, kus saad lisaks saare ehedamatele saunaelamustele nautida ka kohalike toiduelamusi.

Jaga
Kommentaarid