Uus verstapost on saavutatud käesoleva aasta mais ning Tallinn on kujunenud oma suuruselt teiseks lennufirma baasiks. Võrreldes sama perioodiga eelmisel aastal on airBaltic’u turuosa kasvanud 8% võrra.

Käesoleval suvehooajal on airBaltic käivitanud otselende 20 uude sihtkohta ja nelja neist Tallinna lennujaamast. Viimati on lennufirma hakkanud pakkuma Tallinnast otselende Rhodosele, Heraklioni (Kreeka), Split’i ja Dubrovnikusse (Horvaatia).

Martin Gauss, airBaltic’u president ja juhatuse esimees: „Oleme uhked, et airBaltic on saavutanud märkimisväärse turuosa suurenemise Tallinna lennujaamas. Mais 2023 jõudis meie turuosa muljetavaldava 28% -ni, mis on 8% võrra suurem võrreldes eelmise aasta sama kuu näitajaga. Oleme tänulikud meie reisijate toetuse ja suurepärase koostöö eest Tallinna lennujaamaga. Oleme pühendunud erakordse teeninduse pakkumisele ja oma kohaloleku laiendamisele piirkonnas.“

airBaltic pakub reise rohkem kui 70 erinevasse sihtkohta Riiast, Tallinnast, Vilniusest ja Tamperest läbi oma laia lennuvõrgustiku, mis ulatub Euroopasse, Skandinaaviasse, SRÜ ja Lähis-Ida riikidesse.