Meresuu SPA & Hotel asub vaid 200 meetri kaugusel idüllilisest liivarannast. Hotelli spaa- ja saunakeskuses on võimalik nautida nüüd ka värskendava kasesauna aroome ja õdusust. Saunale annab iseloomu kodumaine puitdekoor ning muidugi see ehe kaselõhn, mida saunas istudes sisse hingata saab. Kasesaunas jääb temperatuur 60-70°C vahele, mis tähendab, et saun sobib hästi kaaslasega muljetamiseks ja rahulikuks mõnulemiseks.

Saunakeskuse ulatuslikust valikust leiab kokku 10 sauna ning 8 erinevat spaabasseini ja mullivanni. Vaieldamatuks hitiks on kujunenud kaks välisauna, mis asuvad päikeselisel suveterrassil mändide all. Suvel saab leilile vahelduseks õues päevitada ning külmaveebasseinis karastada. Terrassil on olemas ka õdus mullivann, kus liivavabalt suve nautida.

Tõelistel saunatajatel on võimalus osaleda põnevatel saunarituaalidel. Valikusse on lisandunud meeldivate aroomide ja turgutavate toimeainetega shea- ja aroomirituaalid. Regulaarselt toimuvad leili- ja soolasauna rituaalid sisalduvad saunakeskuse külastuse hinnas ning toimuvad iga päev.

Lisaks spaakeskusele asub hotellis ka tõeline ilu- ja tervisemaailm, kus saad valida laiast teenusevalikust enda lemmiku – spaahoolitsusi leidub nii Eesti kui Bali loodusest.

Liivaranna ääres suvepuhkust veetes kostitab puhkajaid Meresuu suvine rannabaar, kus kõlab hea muusika ning nautida saab jahutavaid kokteile ja mahlaseid suupisteid. Kes soovib Narva-Jõesuus korralikumat kõhutäit see läheb aga ikka Meresuu SPA & Hotelli restorani Meloodiasse, kus head ja paremat leiab maitsvast a la carte menüüst. Menüü on loonud restorani auhinnatud peakokk German Macharashvili, kes võitis Aasta Kokk 2022 võistlusel II koha.

Suvel jätkub piirkonnas avastamist küllaga. Tegu on ikkagi iidse kaluriküla ja kuurortlinnaga, mille ajalugu ja puutumatu loodus pakuvad põnevust. Rendi hotellist jalgratas ja Meresuu SPA & Hotel annab sulle kaasa põneva avastuskaardi, mis aitab Narva-Jõesuust viimast võtta.

Meresuu SPA & Hotelli asukoht teeb temast ühe Eesti populaarseima suvituskoha – liivarand, üle 10 erineva sauna ning kirsiks tordil veel merevaatega toad ja kohalikud maitsed.

Broneeri suvepuhkus Meresuu SPA & Hotellis, merevaatega toad vaid kiirematele!

Jaga
Kommentaarid