Kuna ülemaailmselt on reisinõudlus suurenenud, lisab Finnair 2024. aasta suvehooajaks lende oma Helsingi sõlmpunkti ning Põhja- ja Kesk-Euroopa ning Jaapani sihtkohtade vahele. Uue sihtkohana saab järgmise aasta aprilli algusest hakata Finnairiga lendama Wroclawi Poolas.

Skandinaavias lisab Finnair lende Tromsøsse ja Trondheimi Norras. Taastuvad pandeemiaeelsed Helsinki ja Bergeni vahelised lennud vahemaandumisega Stockholmis, Arlandas. Samuti lisandub hommikune lend Helsingist Arlandasse, rohkem lende hakkab toimuma ka Taani, Billundi.

Saksamaal sagenevad Düsseldorfi ja Hamburgi lennud. Suurbritannias ja Iirimaal lisab Finnair lende Manchesteri, Dublini ja Edinburgh’ suunal. Tõusevad ka Tokyo Narita ja Osaka (Jaapan) lennusagedused.

Poolas suurendab Finnair lendude sagedust Krakowisse, taastab lennud Gdanskisse ja tutvustab uhiuue sihtkohana Wroclawi. Mitmed Soomest ja Aasiast pärit suurettevõtted asuvad Lõuna-Poolas Wroclawis või selle lähistel. Wroclaw on elav linn, mida tuntakse Poola Silicon Valleyna. Imeline vanalinn, kunstimuuseumid, kohvikud, restoranid ja vintage-poed teevad selle täiuslikuks linnapuhkuse sihtkohaks.

„Meil on hea meel tutvustada Wroclawit uue sihtkohana,“ ütleb Finnairi ärijuht Ole Orvér. „Usume, et Wroclawi ei tervita mitte ainult ärireisijad, vaid see on intrigeeriv vaba aja veetmise sihtkoht inimestele, kes otsivad linnapuhkust maalilises keskkonnas.“

Kõik uued lennud ühenduvad ka Finnairi pikamaalendudega Aasiasse ja USA-sse.