Talvehooaja jooksul hakkavad kaks firma lennukit paiknema Gran Canaria lennujaamas teenindades 10 otselendu. Uued marsruudid on leitavad airBaltic’u kodulehel alates 21. juunist.

Martin Gauss, airBaltic’u president ja juhatuse esimees: „Valmistudes saabuvaks hooajaks analüüsime alati täpselt turudünaamikat. Talvekuudel, mil üleüldine nõudlus lennuteenuse vastu on traditsiooniliselt madalam, oleme leidnud võimaluse optimeerida lennureiside mahtusid ja olla nii efektiivsed kui võimalik – asutades hooajalist baasi ning opereerides kahte lennukit Las Palmasest, et vastata nõudlusele päikselistele puhkusesihtkohtadele. Selline suurendatud kohaolek Gran Canarial mitte ainult ei parenda lennuühendust, vaid annab ka reisijatele laiema valiku mugavaid reisivõimalusi.“

Paigutades kaks lennukit Las Palmasesse, kinnitab airBaltic oma strateegiat meeskonna rotatsiooniefektiivsuse tõstmiseks ja lennukite maksimaalseks kasutamiseks, andes täiendava võimaluse määrata neid liinilendudele läbi lennufirma seniste baaside ja teenindavate linnade. Oluline on märkida, et otsus ei mõjuta lennufirma talvist lennuplaani ja operatsioone Riiast, Tallinnast, Vilniusest ega Tamperest. Hooajaline pakkumine täiendab tänaseid airBaltic’u lende Kanaari saartele, kuna lennufirma jätkab saabuval talvehooajal Tenerife otselendude opereerimisega oma neljast baasist.

Lähimatest lennujaamadest toimuvad lennud Riiast alates 23. oktoobrist kolm korda nädalas ning Tallinnast 7. detsembrist korra nädalas.

Lisaks Riia ja Las Palmas vahelistele otselendudele, mis olid käivitatud eelmisel aastal, ühendab airBaltic nüüd lennujaama üheksa uue sihtkohaga Põhja Euroopas. Uutel lendudel, mis on opereeritud Airbus A220 – 300 lennuki poolt, pakub lennufirma nii äri- kui ka turistiklassi teenindamisetaset.