Maikuus teenindas kõige rohkem reisijaid airBaltic, kelle turuosa oli 28% ja kellel on valikus 16 sihtkohta, järgnesid Ryanair 15% ning Lufthansa ja Finnair 9% turuosadega. Regulaarsetel otselendudel oli mais Tallinnast võimalik lennata 32 sihtkohta. Sellele lisandusid tšarterlennud, mis viisid reisijaid peamiselt Antalyasse Türgi Vahemere rannikul, aga ka Montenegrosse, Tuneesiasse, Egiptusesse ning Kreeta ja Korfu saartele Kreekas.

AS-i Tallinna Lennujaam juhatuse liikme Eero Pärgmäe sõnul said maikuus hoo sisse mitmed uued liinid. „AirBaltic avas Tallinnast hooajalised lennuliinid Dubrovnikusse ja Spliti Horvaatias ning Rhodosele ja Iraklioni Kreeka saartel. Samuti taastas airBaltic lennuühendused Berliini ja Oslosse. Mai keskel alustas Aegean otselende Ateenasse. Lennukite kõrgem täitumus näitab aga seda, et nõudlus lennupiletite järele on suur nii äri- kui turismireisijate seas.“

„Kuna kohe on lennujaamas algamas aasta kõige kiirem aeg siis selleks, et reis kulgeks sujuvalt ja tõrgeteta soovitame lennujaama tulla vähemalt kaks tundi enne lennu väljumist. Nii jõuab kenasti teha check-ini ja läbida julgestuskontrolli ning rahulikult väravasse jalutada, enne lendu kõht täis süüa või viimase minuti ostud ära teha. Enne reisi soovitame kindlasti üle kontrollida reisidokumentide kehtivusajad ja nõuded sihtriigis,“ tuletas Pärgmäe kõigile lennureisi kuldreegleid meelde.

Regionaalseid lennujaamasid läbis mais kokku 5526 reisijat. Kõige rohkem oli reisijaid Kuressaares (3617), kuid kõige suurem reisijate arvu kasv toimus Kärdlas, kus teenindati rekordilised 1507 reisijat. Tartu lennujaama läbis 233 ja Pärnu lennujaama 169 reisijat, kus 25. mail alustas NyxAir lende Pärnu ja Helsingi vahel. Kihnu lennujaama kasutas maikuus 2 reisijat.