Lennufirma pälvis tuntuse selle poolest, et alates järgmisest aastast saavad Air New Zealandi reisijad pardal voodis magada. Lennufirma on välja töötamas erilisi turismiklassi mahtuvaid voodeid, mis muudaks reisijate lennu palju mugavamaks.

AirlineRatings.com'i peatoimetaja Geoffrey Thomasi sõnul on lennufirma oma uuenduslike meetmetega silma jäänud. Ta kiitis Air New Zealandit väga kliendisõbraliku suhtumise eest. Thomasi sõnul väärtustab lennufirma klientide mugavust pardal.

AirlineRatings.com kiitis ka Air New Zealandi tööohutust, keskkonnaalast juhtimist ja töötajate motivatsiooni hoidmist. Edetabelite koostamiseks uuris AirlineRatings.com lennufirmade peamisi ohutus- ja valitsuste auditeid, samuti vaadeldakse firma lennukite vanust, reisijate hinnanguid, kasumlikkust, investeeringute reitingut, tootepakkumisi ja töötajate omavahelisi suhteid.

Konkurents esimesele kohale oli see aasta Thomasi sõnul väga tihe. Teise koha saavutas Qatar Airways, kes pälvis eelmine aasta esikoha. Kolmandaks jäi Abu Dhabi lennufirma Etihad Airways, neljanda koha sai Korean Air ja viienda Singapore Airlines.