Juhtum toimus Grace Bay Beachi rannasa privaaatse paadituuri ajal. Üks Big Blue Collective'i kaptenitest sukeldus vette naise päästmiseks. Kapten pani naise jalale surumismähise ning naine toimetati Cheshire Halli meditsiinikeskusesse.

Siiski oli hilja hakata haiglas uuesti naise jalga kinni siduma, sest eelnevalt läks kuus tundi, kuni kiirabilennuk toimetas naine haiglasse.

„Erareisil toimus äärmiselt haruldane ja kahetsusväärne vahejuhtum snorgeldaja ja haiga,“ kinnitas Big Blue Collective'i pressiesindaja. „Selges vees olid ainult kaks inimest, kuid siiski sai üks neist kannatada hai hammustuse tõttu,“ lisas pressiesindaja. „Üks meie kaptenitest oli kiire reageerimisega, kannatanu toodi ookeanist välja ja kiirabi saabus 15 minutiga. Kannatanu pääses eluohtlikust olukorrast.“ Pressiesindaja tunnustas meeskonda, meedikuid ning esmaabiandjate jõupingutusi. „Oleme mõtetes ohvri, tema pere ja lähedastega.“

Turks ja Caicos'i keskkonna- ja rannikuressursside ministeeriumi pressiesindaja lisas: „Kolmapäeval sai Bone Yard'i sukeldumiskohas Princess Alexandra rahvuspargis snorgeldamise ajal raskelt vigastada 22-aastane naiskülastaja Connecticutist. Kohe pärast juhtumit, umbes kell 15.07, sai politsei teate.“ Vigastada saanud naisele osutati Cheshire Halli meditsiinikeskuses erakorralist abi. Juhtumit uurib politsei.

Kuigi sellised juhtumid on Turks- ja Caicosisaartel väga ebatavalised, tuletatakse ujujatele, snorgeldajatele ja sukeldujatele ning paatide operaatoritele meelde, et vees tuleb olla ettevatlik.