Delfi Reisijuhi veebikeskkonnas stardib fotoväljakutse, mis ootab kõiki suvenautlejaid jagama pilte oma seiklustest mööda Eestimaad. Osalemiseks ei ole vaja teha muud, kui valida välja paigad, mida suvel külastada tahad, teha kohapeal mõni äge pilt ja postitada see Instagrami teemaviitega #seikleDelfigaEestis.

Oled tabanud lummava loodusfoto, jäädvustanud romantilise hetke või suvise perepildi? Jaga seda ka meiega, inspireeri teisi ja võida põnevaid auhindu!

Eestimaa avastamisega saab algust teha juba täna ja põnevaid seiklusi planeerida kasvõi igasse nädalavahetusse, sest auhinnamäng kestab terve suve – kuni 17. augustini! Lugejamängu raames ootavad sind kõik Seikle Eesti keskkonnas kajastatud maakonnad ehk Ida-Virumaa, Saaremaa, Tartumaa, Jõgevamaa, Põlvamaa, Valgamaa, Võrumaa ja Raplamaa. Külasta neist ühte või mis veel parem, käi suve jooksul läbi kõik kaheksa! Nii saad Eestile korraliku ringi peale teha ja selle käigus ka sõpru piltidega inspireerida, sest meie väikses Eestis on peidus veel nii palju avastamata aardeid!

Suveseikluse viimasel nädalal läheb suureks loosimiseks. Kõikide hashtag’i kasutanud osalejate vahel loositakse välja mitmeid vägevaid auhindu. Postitama ja pildistama tasub hakata aga kohe, sest lisaks augustis loositavatele auhindadele panevad partnerid väiksemaid auhindu mängu ka iga nädal.

Info auhinnamängu ja auhindade kohta

Auhinnamängu periood: 17.mai 2023 -17.august 2023

  • Avasta suvel meie kaunist kodumaad

  • Jaga oma suveseikluste pilte Instagramis ja kasuta hashtagi #seikleDelfigaEestis

  • Auhindade loosimised toimuvad igal kolmapäeval perioodil 14.06-16.08. Osale auhinnamängus ja võida:


Inspiratsiooni sihtkohtade osas saad lisaks ammutada ka meie Seikleja blogist Reisijuhi portaalis. Sinna hakkavad suve jooksul ilmuma blogipostitused julgetest seiklejatest, kes on mõne ekspeditsiooni ette võtnud. Postitustest saad lugeda nende muljeid sihtkohtadest ja ka maakondade hingeeluga veidi lähemalt tutvuda ning selle käigus ehk endagi reisiplaanidesse täiendusi tuua.

Pista nutitelefon taskusse, pane autole hääled sisse ja asu seikluste poole teele!

Seikle Eestis keskkonnal tasub silma peal hoida veel sellepärast, et terve mängu kestel, kuni 17. augustini, näeb seal osalejate postitatud pilte. Pildid valib süsteem juhuslikkuse alusel ja need vahetuvad pidevalt. Postita oma pilt ja mine vaata, kas õnnestub see ka Delfis tabada!

Jälgi kindlasti ka Reisijuhi Instagrami ja Facebooki, et olla kursis kõige põnevamate reisiuudistega.

Jaga
Kommentaarid