Pagasiga seotud probleemid valmistavad reisijatele sageli muret ning tihti kasutatakse erinevaid viise, et vältida lennufirmale pagasitasu maksmist.

„Arvasin, et ainus viis pagasi kaalu vähendamiseks on see, kui panen endale üleliigsed riided selga. Seega hakkasingi panema endale selga jopet ja mantlit. Lisaks olid mul jalas kottpüksid, kuhu toppisin T-särke ja iPadi,“ sõnas neiu. Ta lisas, et järjekorras olevad inimesed vaatasid teda. „Inimesed olid pahased, et nad pidid ootama.“

„Ma olen väike ja peenike, kuid välja nägin vastupidine,“ kirjeldas neiu oma väljanägemist, kui oli mitu kihti riideid selga pannud. Odavlennufirma Jetstar määras teismelisele 62 Austraalia dollari suurusetrahvi, kuna ta üritas reeglitest mööda hiilida.

Jetstari pressiesindaja selgitas väljaandele The Independent tehtud avalduses, et lennufirmal on kehtestatud pagasipiirangud, et reisimine oleks õiglane kõikide jaoks. „Me peame jälgima, kui palju asju reisijad pardale toovad, et kõigil oleks ruumi oma asjade jaoks ja et me saaksime täita ohutusnõudeid,“ lisas ta.