Renoveerimise käigus läbisid põhjaliku uuenduskuuri hotelli avalikud ruumid, hotellitoad ja konverentsiruumid. Tööde käigus tehti vajalikud värvi ja parandustööd, vahetati välja põrandakatted ning enamik sisustusest. Kõigis hotellitubades on uued kütte- ja jahutusseadmed, voodid ning tekid, padjad ja tekstiil. Lisaks on hotellis nüüd ka uus toitlustuskontseptsioon, pannes rõhku just kõrgele kvaliteedile.

Mercure Tallinna tegevjuhi Harles Tammelehe sõnul on hotell alates 2022. aasta märtsist, mil Accoriga koostööd alustati, läbinud põhjaliku renoveerimisprotsessi. „Renoveerimise käigus püsis hotell avatud ja meie meeskond on juba esimese tegutsemisaasta jooksul saavutanud Mercure'i brändiga ühinemise protsessis suurepäraseid tulemusi. Mercure Tallinn on ideaalne peatuspaik nii ärireisijatele kui ka puhkajatele, kes soovivad nautida Tallinna ilu ja kultuuri. Oleme uhked, et saame olla osa Accori võrgustikust ning pakkuda kõigile oma külastajatele kvaliteetset majutust ja teenindust vastavalt Mercure'i kaubamärgi tuntud standarditele. Siin on tohutu potentsiaal, mida me saame lõpuks turule korralikult tutvustada,“ lisas Tammeleht.

Mercure Tallinn hotellis on 132 kaasaegset ja mugavat tuba ning sviiti, kolm koosolekusaali ning restoran. Lisaks saavad külalised kasutada aktiivseks lõõgastuseks jõusaali ja sauna. Konverentsi- ja peoruumid hõlmavad kahte kuni 50 inimesele mõeldud koosolekuruumi ning 10-le inimesele mõeldud nõupidamisruumi. Lisaks on olemas privaatne peoruum. Külalised saavad nautida Le Lac restorani ja baari, mis pakub gurmaanidele erilisi kulinaaria kogemusi. Menüü ühendab rahvusvahelisi roogasid ja Ülemiste järvest inspireeritud kalaroogasid, mille valmistamisel kasutatakse klassikalisi Prantsuse köögi tehnikaid.

Hotell on hea peatuspaik nii läbi Tallinna lennujaama liikuvatele reisijatele kui ka kohalikule kogukonnale. Hotell asub Tallinna sadamast ja Ülemiste järvest 10-minutilise ning kesk- ja vanalinnast 7-minutilise autosõidu kaugusel, Ülemiste keskuses jääb 2-minutilise jalutuskäigu kaugusele. Hotellil on ka trammiühendus linnaga, muutes reisijatele linnas ringi liikumise veelgi lihtsamaks.

Hotell liitus Accori võrgustikuga eelmisel aastal ning nimetati ümber Mercure Tallinnaks, mis tõi endaga kaasa kõik Accori rahvusvaheliste teenindus- ja kvaliteedistandardite eelised. Hotell on samuti liitunud Accor Live Limitless (ALL) üleilmse püsikliendiprogrammiga. Sarnaselt iga Mercure hotelliga, ammutab ka see hiljuti renoveeritud hotell inspiratsiooni ümbritsevast piirkonnast, kasutades disaini jaoks inspiratsiooniallikana lähedal asuvat Ülemiste järve ja Eesti loodust.